Tag: My life in 20 Questions

De tag “My life in 20 Questions” ben ik al op verschillende blogs tegengekomen. Ik vind het altijd leuk om deze tag te lezen, omdat je dan meer over het gezicht achter de blog te weten komt. Het leek mij dan ook een goed idee om deze tag in te vullen, zodat jullie mij wat beter kunnen leren kennen.

Zon, Zonsondergang, Landschap, Water

 

1. Favoriete kleur?

Mijn favoriete kleur is rood en dan zeker in combinatie met zwart. Niet gek dus dat mijn kamer is ingericht in de kleuren rood, zwart en wit.

2. Favoriete getal?

Ik heb niet echt een favoriet getal denk ik. Ik hou wel van ronde getallen als 10, 20 of 100. Maar een echt favoriet getal heb ik niet echt.

3. Droombaan?

Dit vind ik echt een moeilijke vraag. Vroeger wilde ik altijd juffrouw worden of dierenarts. Nu lijken die beroepen me helemaal niet meer zo leuk. Ik hou van schrijven, dus ik zou daar graag iets mee willen doen, maar wat precies? Dat weet ik niet echt.

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?

In een stad sowieso. Ik houd van de drukte om me heen en het feit dat alles wat je nodig hebt in de buurt is. Ik woon nu in Amsterdam en daar zou ik ook best kunnen blijven wonen. Ik vind Amsterdam gewoon heel gezellig. Maar ik zou ook best in een andere stad kunnen wonen.

5. Favoriete manier om te reizen?

Als ik op vakantie ga: het vliegtuig! Je bent dan gewoon zo snel ver weg, dat lukt nooit met een ander vervoersmiddel. Voor iemand die graag de hele wereld over zou reizen, is het vliegtuig dus ideaal.
Voor reizen in de buurt ga ik graag fietsen of lopen, omdat je dan veel van de omgeving kan zien.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Lezen! Dat is wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd. Daarnaast kijk ik ook graag series en ben ik natuurlijk aan het bloggen.

7. Favoriete kledingwinkel?

Als ik zo naar mijn kledingkast kijk, komt de meeste kleding van de H&M. Ik slaag hier ook bijna altijd wel. Ook bij de Primark koop ik best vaak iets. Ik heb het geluk dat er in de buurt van mijn ouders huis twee Primark winkels zitten, dus ik kan daar makkelijk langs gaan.

8. Van wie/welke band zou je graag nog een keer een concert willen bij wonen?

The Script of Coldplay. Ik vind hun muziek echt geweldig en zou ze graag een keer live horen.

9. Favoriete thee?

Ik hou echt van thee. En eigenlijk vind ik heel veel smaken heel lekker en ik houd er ook van om nieuwe smaken uit te proberen. Nu het winter is, is de winterglow van Pickwick wel één van mijn favorieten. De geur van deze thee geeft me altijd zo’n winters gevoel. Daarnaast drink ik ook graag verse muntthee.

10. Verzamel je iets?

Mijn eerste ingeving was: nee. Maar als ik naar mijn boekenkast kijk, moet ik eigenlijk wel toegeven dat ik boeken verzamel.

11. Ik kan niet slapen zonder…

Een boek te lezen van te voren. Ik moet altijd lezen voordat ik kan slapen, behalve als ik echt heel moe ben.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Reizen! Ik zou sowieso naar New York gaan, want daar wil echt graag een keer naar toe. Ook zou ik dan naar Australië willen. Daarnaast zou ik alle boeken kopen die nog op mijn to-read lijst staan, een leuk huisje kopen en een deel van het geld besteden aan familie en vrienden.

13. Favoriete make-up merk?

Wat betreft make-up is het nogal lastig bij mij. Ik namelijk voor heel veel make-up allergisch. Gelukkig heb ik ontdekt dat ik de make-up van Etos huismerk bij mij niet voor allergische reacties zorgt. Dus dit is zeker mijn favoriete merk.

14. Favoriete lekkernij?

Chocolade. En dan vooral Milka Oreo.

15. Favoriete seizoen?

Ik vind de lente altijd heel leuk.De zon gaat weer schijnen en alles wordt weer groen. Daarnaast zie worden er weer allemaal babydieren geboren. Ik word altijd heel vrolijk als ik vanuit de achtertuin weer allemaal kleine eendjes zie zwemmen in de sloot.

16. Slaap je met de deur open of dicht?

Met de deur dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Al van kleins af aan ben ik altijd aan het schrijven. Ik kreeg ook vaak van mensen te horen dat ik goed kon schrijven. Op de middelbare school moest ik ooit voor een vak een blog beginnen. Daar heb ik een tijdje heel actief aangeschreven, maar de laatste paar jaar deed ik daar eigenlijk niks meer mee. Ik begon het bloggen wel een beetje te missen. Daarom besloot ik laatst om weer een nieuwe blog te beginnen over boeken en reizen en alle andere dingen die ik leuk vind.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrijft(en)?

Nee. Ik koop wel af en toe het Psychologie Magazine, omdat ik dit tijdschrift altijd heel interessant vindt om te lezen.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 0.00 uur?

Toen was ik nog wakker en was ik leuke blogs aan het zoeken om te volgen. Verder was ik de laatste aflevering va seizoen 3 van Orphan Black aan het kijken op netflix.

20. Favoriete parfum?

Voor parfum geldt voor mij hetzelfde als voor make-up. Ik ben voor bijna alle parfums allergisch. Ik had ooit een hele fijne parfum van de douglas, maar die wordt helaas niet meer verkocht. Nu gebruik ik vooral de verschillende geurtjes van Esprit.

Ik vond het heel leuk om deze vragenlijst in te vullen. Sommige vragen waren best moeilijk te beantwoorden, maar dat maakte het juist interessant om deze tag te doen. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden op de verschillende vragen, dus als jullie hem ook ingevuld hebben, laat het dan weten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s