Tag: “R.I.P. It or Ship It Book Tag”

Door Booklovers werd ik getagd om de “R.I.P. It or Ship It Book Tag” te doen. Ben je benieuwd of ik een echte matchmaker ben of dat ik maar beter niet mijn studie kan opgeven om een datingbureau te beginnen? Lees dan verder!

Voordat ik jullie mijn matches laat zien, zal ik eerst even uitleggen hoe de tag in zijn werk gaat:

Stap 1: Je neemt minimaal 20 (boek)personages en schrijft hun namen op papiertjes
Stap 2: Stop ze in een pot (of een mand als je net als ik niet zo snel een pot kunt vinden)
Stap 3: Grabbel en graai er twee uit
Stap 4: Besluit of je ze R.I.P.T of Shipt
Stap 5: Tag andere boekbloggers!

image

Hieronder een verslag over hoe het matchen mij af ging.

 

image

Hahaha dit zie ik echt niet voor me. Ik denk dat Warner zich snel gaat irriteren aan de klagende Bella. R.I.P. it.

image

Dit lijkt me nogal een vreemde combinatie. Maar op een of andere vreemde manier denk ik dat Ethan haar nog best aantrekkelijk zou vinden. Ik zou wel willen zien hoe een relatie tussen Ethan en Bellatrix zou uitpakken, daarom een Ship It.

image

Ik denk dat zij best goed bij elkaar passen eigenlijk! Ship It.

image

Obviously Ship ik deze. Hoewel een deel van mij nog altijd zou willen dat Katniss met Gale zou eindigen, vind ik Katniss en Peeta wel heel goed bij elkaar passen.

image

NEE! Om hele duidelijke redenen gewoon niet. De enige persoon waar die pad van mij mee zou mogen eindigen is Voldemort. En Neville hoort gewoon bij Luna. R.I.P. It.

image

Oké ik denk dat de vorige match wel aangeeft hoe ik over deze match denk. Laten we Voldemort maar inruilen voor Neville. R.I.P. It.

image

Anna and Etienne zijn voor mij echt het perfecte koppel. Ze passen gewoon zo goed bij elkaar. Ship It.

image

Ik denk niet dat Ron het zou volhouden met de stille en onzekere Isla. Ze zijn natuurlijk wel allebei ginger, dus wat dat betreft zouden ze wel goed bij elkaar passen. Maar volgens mij zou deze match niet echt werken, dus R.I.P. It.

image

Hmm deze vind ik moeilijk. Aan de ene kant denk ik dat Hermione zich zou ergeren aan de spijbelende en niks om school gevende Josh. Aan de andere kant valt ze ook op Ron, die wat dat betreft best op Josh lijkt. Ik zou wel willen zien hoe dit uitpakt, dus Ship It.

image

OMG jaa deze Ship ik sowieso. Ik vind de scènes tussen Juliette en Kenji altijd zo leuk en ik ben echt fan van Kenji. Hoewel ik wel echt voor Warner en Juliette ben, lijkt me een relatie tussen Juliette en Kenji ook echt geweldig.

Nou het was minder dramatisch dan ik van te voren verwacht had, maar ik denk toch niet dat ik een datingbureau zou moeten beginnen. Ik vond deze tag heel leuk om te doen. Ik heb echt gelachen met het doen van deze tag. Ik tag de volgende bloggers om de tag ook te doen:

Portable magic
Audrey van The confession of a booknerd

Ik weet niet of jullie al getagd zijn of de tag al gedaan hebben, sorry als dit het geval is. In ieder geval succes met het doen van deze tag. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier in hebben als ik.

Wat vinden jullie van mijn matches?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s