Aanwinsten: Februari 2016

In februari heb ik mezelf erg ingehouden wat betreft het kopen van boeken. Ik kocht deze maand slechts twee boeken. Benieuwd welke boeken dit zijn? Lees dan verder!

Het eerste boek dat ik deze maand kocht was het e-book van De bron der verheffing van Brandon Sanderson. Gisteren hebben jullie van dit boek de recensie op mijn blog kunnen lezen. Ik was heel blij met de aanschaf van dit boek, want ik wilde dit boek al een tijdje lezen.

2016-03-04 17.42.06

Het andere boek kocht ik in het kader van de actie Geef mij maar een boek, een initiatief van de Nederlandse boekhandels. Bij deze actie wordt een boek uit de Nederlandse jeugdliteratuur aangeboden voor slechts 1 euro. Om jeugdliteratuur voor alle kinderen beschikbaar te maken. Dit jaar stond de actie in het teken van Oorlogswinter van Jan Terlouw. Dit was vroeger echt één van mijn lievelingsboeken en ik heb dit boek dan ook vaak gelezen. Helaas had ik het boek nog niet in mijn bezit en toen ik hem bij de kassa van de boekwinkel zag liggen voor een euro, kon ik het boek niet laten liggen.

2016-03-04 17.40.36

Dit waren alweer mijn aankopen voor de maand februari. Een bescheiden buit, maar dat kon mijn portemonnee ook wel even gebruiken.

Wat zijn jullie nieuwste aanwinsten?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s