Tag: The Fairytale Tag

Ik ben echt gek op sprookjes. Dus toen ik deze tag tegenkwam, moest ik hem wel invullen. De tag bestaat uit vragen die gerelateerd zijn aan sprookjes. Behalve dat het heel leuk is dat de vragen geïnspireerd zijn op sprookjes, zijn de vragen ook heel handig om mij wat beter te leren kennen. Wil je dus meer over mij weten, lees dan snel verder!

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?

Ja ik ben heel graag buiten, maar wel alleen als het mooi weer is. Als het regent, sneeuwt of stormt blijf ik echt het liefste binnen. Daarom hou ik ook zo van de lente en zomer, dan is er meer kans op mooi weer en ben ik dus ook meer buiten te vinden. Ik hou er als het mooi weer is vooral va om lekker met de hond te wandelen of een stuk te gaan fietsen.

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?

Nee niet echt. Ik wantrouw mensen best wel snel, dus onbekende kunnen mij zeker niet zo makkelijk voor de gek houden. Goede vriendinnen kunnen mij wel wat makkelijker voor de gek houden, omdat zij mij beter kennen en dus goed weten hoe ze mij voor de gek kunnen houden.

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?

Ja ik heb een broertje. Hij is 3,5 jaar jonger en we hebben niet een hele hechte band, maar we kunnen het wel gewoon goed met elkaar vinden. We hebben vrijwel nooit ruzie, maar het is ook niet zo dat we vaak samen dingen ondernemen. Mijn band met m’n broertje is nu wel een stuk beter dan vroeger.

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?

Te weinig meestal. Ik probeer altijd wel op tijd te gaan slapen om aan de acht uur slaap te komen. Het gebeurt helaas iets te vaak dat ik om zeven of acht uur mijn bed uit moet en toch pas na twaalven ga slapen.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

Eerlijkheid. Ik kan echt niet tegen mensen die liegen. En ik hou er van als iemand echt ergens voor gaat in het leven. Dus dat iemand een ‘passie’ heeft bij gebrek aan een beter woord, want het woord passie vind ik echt een rotwoord.En ik hou van humor. Als iemand mij aan het lachen kan maken vind ik dat echt een mooie eigenschap.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?

Spinnen haha. Ik heb een klein beetje een spinnenfobie. Daarnaast kan ik echt niet tegen oneerlijke mensen en mensen die zomaar over iemand oordelen zonder dat ze die persoon echt kennen.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?

Ik ben niet zo goed met planten. Ze gaan bij mij altijd dood om een of andere reden, terwijl ze gewoon water krijgen. Ik heb nu maar één plant op mijn kamer staan: een orchidee. Die gaat wel al een tijdje mee, want die heb ik een half jaar geleden ongeveer van mijn opa en oma gekregen toen ik naar deze kamer verhuisde.

(Trouwens Sjaak en de Bonenstaak?! ik heb hier echt nog nooit van gehoord)

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?

Ja een hond. Of nou ja bij mijn ouders.In mijn eigen huis heb ik helaas geen huisdieren, maar ik wil later zelf zeker ook een hond in mijn eigen huisje. Maandag kwam er nog een blogpost online over mijn hondje, die kun je hier lezen.

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?

Ik vind niet echt dat ik zelf kan zeggen dat ik mooi ben. Ik vind niet dat ik heel lelijk ben, maar er zijn zeker ook veel mensen die een stuk mooier zijn dan ik. Ik ben zelf wel heel blij met mijn ogen en mijn sproeten.

snow-white-913740_960_720

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.

Ik ben heel erg goed in uitstellen. Dus dat ik nogal een slechte eigenschap. En ik trek me vaak heel erg aan wat andere van mij denken, maar ik probeer me hier wel steeds minder van aan te trekken.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?

Mijn master halen. Dit jaar gaat dat niet meer lukken, maar voor volgend jaar staat dit zeker wel op mijn lijstje. Ik ga dan waarschijnlijk een andere master doen, waarvan ik denk dat deze helemaal bij mij past (Schrijven en Vertalen en dan afstudeerrichting Schrijven). Verder hoop ik nog heel lang en gelukkig te leven (haha in het kader van de sprookjes) en vooral gezond te blijven.

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?

Nee. Ik moet mensen echt een tijdje kennen voordat ik ze echt vertrouw. Als ik mensen net ken, kijk ik best een beetje de kat uit de boom.

rotkappchen-877246_960_720

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?

Ik heb niet echt een antwoord op wat mijn mentale leeftijd is. Ik voel me niet veel ouder of jonger dan ik echt ben. Dus ik zou gewoon zeggen mijn (mentale) leeftijd is 21.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?

Mijn laptop. Een belangrijk deel van mijn leven zit gewoon in mijn laptop. Bijvoorbeeld heel veel waardevolle foto’s. En mijn boeken zijn me ook heel dierbaar.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?

Hangt er van af. Als ik iets leuk vind, werk ik er ook hard aan. Zoals post schrijven voor mijn blog. Maar als ik iets niet leuk vind ben ik best wel lui. En ik kan ook best genieten van een lui dagje met alleen maar lezen en series kijken.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?

Ik hou wel van feestjes. Zeker als het met mensen is waar ik veel om geef. Ik hoef echter niet zo nodig elk weekend in een club te staan. Gewoon een huisfeestje bij een vriendin of een drankje doen in de kroeg vind ik wel heel gezellig. Maar ik hou er ook wel van om gewoon een avondje alleen thuis te zitten.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?

Ik hecht niet heel veel waarde aan mijn kleding. Maar ik vind het wel leuk om er gewoon leuk uit te zien.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?

Ik vind mezelf niet echt moeilijk, maar ik wil wel gaan proberen om wat vaker mijn grenzen te verleggen.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?

Ik trek me snel dingen aan. Als iemand zich een keer iets anders gedraagt dan anders kan ik nog dagen lopen piekeren hierover. Verder ben ik niet echt gevoelig, zo huil ik bijvoorbeeld bijna nooit bij films of zo.

Dit was het al weer. Ik vond dit een hele leuke tag om in te vullen en ik hoop dat jullie mij ook wat beter hebben leren kennen. Voel je vrij om de tag over te nemen. Ik zou het wel leuk vinden als je dan een linkje stuurt, want ik vind het leuk om deze tag bij andere bloggers te lezen.

Tot de volgende keer!

Bianca

Hebben jullie de Fairytale Tag al ingevuld of willen jullie hem nog invullen? Stuur me een linkje als je hem ingevuld hebt, dan kom ik een kijkje nemen!

 

Advertenties

2 gedachtes over “Tag: The Fairytale Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s