Boekenkasten om jaloers op te zijn

Ik kan uren doorbrengen op Pinterest om mooie plaatjes te zoeken. Een van mijn favoriete type plaatjes om te zoeken, zijn boekenkasten. Inmiddels heb ik al aardig wat mooie boekenkastplaatjes opgeslagen en vandaag deel ik met jullie de leukste. Je bent wel gewaarschuwd, je gaat net zo jaloers worden als ik.

 

 

 

 

Hier wordt je toch jaloers van. Ik zou zo graag één van deze boekenkasten willen hebben (of eigenlijk allemaal).

Tot de volgende keer!

Bianca

Welke boekenkast vind jij het mooist?

 

Advertenties

5 gedachtes over “Boekenkasten om jaloers op te zijn

  1. André zegt:

    Ik vind die eerste erg gaaf. Echt massaal. Het gekke is: bij een ander vind ik een boekenkast helemaal gaaf. Bij mijzelf hou ik er niet zo van. Ik heb het liefst alles digitaal :-). Boeken leen ik van de bieb en breng ze dan weer terug.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s