De 10 mooiste quotes voor booklovers

Heel vaak zie ik quotes voorbij komen die ik zo mooi vind dat ik ze opsla. Meestal zijn dit quotes uit boeken of quotes die iets met boeken of lezen te maken hebben. Vandaag deel ik de quotes over lezen en boeken die ik het mooiste vind met jullie.

Welke quote vinden jullie het mooist? Hebben jullie zelf nog mooie boekgerelateerde quotes?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s