Kleurboek voor volwassenen

Het kleurboek voor volwassenen is tegenwoordig een echt hype in Nederland. Heel veel mensen hebben tegenwoordig wel één of meerdere van de vele kleurboeken voor volwassenen die er inmiddels in de winkel verkrijgbaar zijn. Zelf heb ik het Tweede enige echte kleurboek  voor volwassenen en ik vind het na een lange drukke dag heerlijk om een uurtje ontspannen te kleuren. De meeste van de kleurplaten in dit boek zijn ook echt prachtig. Al moet ik wel zeggen dat ik het aantal platen met bloemen in dit boek wel erg hoog vind. Ik zou liever wat meer afwisseling hebben. Vandaag laat ik  jullie een kijkje nemen in het boek en een aantal van mijn creaties zien.

 

Tot de volgende keer!

Bianca

Hebben jullie ook een kleurboek voor volwassenen

Advertenties

6 gedachtes over “Kleurboek voor volwassenen

    • Bianca zegt:

      Ik heb precies hetzelfde! Mandala’s lijken mij ook heel leuk om te doen. Mijn moeder heeft een Mandala kleurboek en die zien er allemaal zo mooi uit!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s