Shoplog: Primark

Maandag bracht ik weer eens een bezoekje aan de Primark. Ik was hier al een tijdje niet meer geweest en ik kon nog wel wat nieuwe kleren gebruiken voor de lente. Aangezien ik toch bij mijn ouders in Rotterdam was die praktisch om de hoek van de Primark wonen, besloot ik maandagmiddag maar weer eens te gaan.

Ik moet zeggen dat ik altijd heel blij ben met de prijzen van de Primark, maar dat ik altijd nogal gek wordt van de drukte en dat het er vaak zo’n zooitje is (vooral de Primark Rotterdam Alexandrium, dat is volgens mij echt de meest rommelige Primark). Toch heb ik er ook dit keer weer een aantal leuke dingen vandaan weten te halen.

2016-04-04 16.16.51

Dit jurkje is zo vrolijk en ideaal voor het voorjaar vanwege de lange mouwen. En dat voor maar 13 euro.

2016-04-04 16.18.25

Deze pyjama kon ik voor 5 euro echt niet laten hangen. Ik hou echt van honden en deze pyjama is zo schattig.

2016-04-04 16.19.37

Deze blouse met driekwart mouwen is echt fijn voor als het niet koud, maar ook niet echt warm is. De kleur op de foto vertekent wel een beetje, want hij is meer dezelfde kleur als de pyjama. Slechts 11 euro.

2016-04-04 16.17.20

De print op dit t-shirt vind ik zo leuk. En het werd nog leuker toen ik bij de kassa kwam en het shirt maar 3 euro bleek te zijn, in plaats van de 8 euro die op het kaartje stond.

2016-04-04 19.54.26

Ten slotte nog een nieuwe zomerjas die ik van mijn moeder kreeg. Ik kon wel weer een nieuwe zomerjas gebruiken en deze vond ik heel mooi. De jas is van een soort spijkerstof en hij zit echt heel lekker. Toen mijn moeder zei dat zij hem wel zou betalen was ik helemaal blij natuurlijk.

Dit was mijn buit bij de Primark deze week. Ik heb toch weer een aantal items aan mijn zomercollectie toe kunnen voegen, nu nog even wachten op het zomerweer.

Tot morgen!

Bianca

Advertenties

7 gedachtes over “Shoplog: Primark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s