Boeken wishlist

Als echte boekenliefhebber heb ik natuurlijk nooit genoeg boeken in mijn boekenkast staan. Helaas ben ik ook maar een arme student en dus blijft mijn whislist alleen maar groeien bij elk nieuw boek dat er uit komt. Voor vandaag besloot ik mijn whislist met jullie te delen. Zodat jullie misschien ook nog inspiratie krijgen om nog meer boeken te kopen en jullie mij kunnen aanraden welk boek ik zeker als eerst moet kopen. Dit was ook gelijk een goede reden om alle boeken die ik nog aan mijn collectie wil toevoegen weer eens op een rij te zetten.

 

Dit zijn vast niet alle boeken die ik nog wil hebben, want ik ben er ongetwijfeld een aantal vergeten. Toch is dit wel het grootste deel van de lijst denk ik.

Welke boeken willen jullie nog heel graag hebben? Welke van deze boeken kunnen jullie aanraden?

Tot morgen!

Bianca

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s