Favoriete Boekwinkels

Mijn boeken koop ik op veel verschillende plekken. Soms in een echte boekwinkel, soms online en soms bij de kringloopwinkel. Binnen al deze vormen heb ik een aantal favoriete plekjes om mijn boeken te kopen. Natuurlijk bestel ik online vaak bij bol.com, voor Nederlandse boeken of bij bookdepository.com, voor Engels boeken. Soms bestel ik ook bij de webshop van Donner om de boekhandel te steunen, maar dit is met de levering al een aantal keer mis gegaan, dus dat doe ik niet zo vaak meer. Het liefs ga ik nog steeds naar een echte winkel toe om boeken te kopen. Mijn favoriete deel ik vandaag in willekeurige volgorde met jullie.

1. Boekhandel Donner in Rotterdam

Dit is de boekhandel waar ik denk ik wel het vaakst kom. Ik vind het een hele fijne boekwinkel waar ze veel verschillende soorten boeken hebben, ook veel Young Adult. Bovendien wonen mijn ouders vlak bij Rotterdam dus vanaf daar is deze winkel goed te bereiken.

 

2. Waterstones in Amsterdam

Ook bij de Waterstones kom ik vrij vaak om Engelse boeken te kopen, maar ook voor alle leuke hebbedingetjes die ze hier hebben. Voordat ik Amsterdam woonde, was ik nog nooit in de Waterstones geweest, maar nu kom ik er elke maand wel een keer. Het is sowieso gewoon een hele mooie winkel en ze hebben er heel veel boeken. Ook is het erg makkelijk om even binnen te lopen als je aan het winkelen bent in Amsterdam, omdat de winkel in de Kalverstraat gevestigd is.

 

3. Libris Venstra in Amstelveen

Ik vind dit altijd zo’n lichte en ruime boekwinkel. Bovendien hebben ze best veel YA-boeken. Ook hebben ze hier best veel boekgerelateerde spullen. Ik kom hier dan ook graag om te shoppen en de winkel is vlak bij de uni, dus dat is ook fijn.

 

Eigenlijk zijn dit de drie boekhandels waar ik altijd kom. Ik weet gewoon dat ik hier altijd slaag, dus is het het handigst om hier altijd naar toe te gaan.

Naar welke boekwinkel gaan jullie altijd?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s