Reis Bucketlist #5: New York

Op mijn lijst van plekken die ik nog wil bezoeken, staan de Verenigde Staten toch wel echt op nummer één. En als ik dan naar Amerika ga, wil ik zeker New York bezoeken. Vandaag een post met heel veel foto’s van New York, zodat ik er nog meer van ga balen dat het zo duur is om hier heen te gaan.

 

Advertenties

2 gedachtes over “Reis Bucketlist #5: New York

  1. Linda | travellersoftheworld zegt:

    Leuke post! Het is heel gek maar New York trekt mij eigenlijk helemaal niet zo. het lijkt me voor een keer best grappig, maar ik heb niet het idee van ik moet hier nu echt heen. Als het goedkoper wordt (kans is wel aanwezig ivm budget maatschappijen die naar Amerika willen vliegen), zou ik er wel graag een keer een kijkje nemen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s