Week diary #7

Het is al weer even geleden dat er een artikel online verschenen en vooral de rubriek week diary is al lange tijd niet meer verschenen. Ik ben nog steeds erg druk, dus vandaar dat er weinig artikelen online komen. Ik ben ook alweer meer dan een week met hetzelfde boek bezig, dus recensies schrijven zit er ook niet echt in.

Omdat ik toch wel weer een artikel online wilde zetten, geef ik jullie vandaag weer een inkijkje in mijn leven van de afgelopen weken. Op veel dagen deed ik niet veel interessants, dus ik vertel vandaag over een aantal leuke dingen die ik de afgelopen weken gedaan heb.

‘De trap’ in Rotterdam
Misschien hebben jullie er wel over gelezen. Sinds een paar weken gaat er een tijdelijke trap naar het dak van het Groothandelsgebouw naast het centraal station van Rotterdam. De trap staat er in het teken van de viering van de wederopbouw na de tweede wereldoorlog. Het was een hele klim vorige week zondag, maar het uitzicht was dat zeker waard. Helaas regende het wel, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Verjaardag
Vorige week maandag werd ik 22. Dat heb ik natuurlijk goed gevierd. Op zondagavond ben ik uiteten geweest met mijn ouders en broertje. Afgelopen donderdag heb ik het tijdens het uitgaan natuurlijk ook nog even goed gevierd. En natuurlijk ben ik ook verwend met heel veel leuke cadeaus. Zo heb ik een nieuwe e-reader gekregen en heb ik dankzij mijn opa en oma eindelijk een boekenkast op mijn kamer in Amsterdam.

Amsterdam met mama
Dinsdag ging ik met mijn moeder naar de IKEA in Amsterdam om de boekenkast te kopen die ik van mijn opa en oma voor mijn verjaardag kreeg. Nadat we de boekenkast in elkaar hadden gezet, gingen we de stad nog even in om te lunchen bij de Bagels & Beans en een bezoekje te brengen aan de Waterstones.

Diergaarde Blijdorp
Gisteren ging ik weer eens naar de dierentuin en dat was superleuk! Ik was al een hele tijd niet meer in Blijdorp geweest en er is best veel veranderd sinds de laatste keer dat ik er was. Oftewel verdwalen in de dierentuin waar je al je hele leven komt, kan echt.

Ik ben dus druk geweest de afgelopen weken, maar heb toch ook nog veel leuke dingen gedaan. Verder heb ik vooral aan mijn studie gezeten en gewerkt. Het is bijna zomervakantie en dan hoop ik weer wat meer tijd te hebben om te lezen en te schrijven. Ik ga hopelijk wel veel extra werken dan. Ik kan het geld namelijk wel goed gebruiken. Niet helemaal vakantie dus, maar ik heb gelukkig leuke collega’s en ik vind mijn werk niet heel vervelend, dus zo erg vind ik dat niet. Bovendien zal ik daarnaast echt nog wel genoeg vrije tijd over hebben.

Over een paar weken zullen we dus hopelijk weer regelmatig artikelen online verschijnen. Tot die tijd zal ik als ik tijd heb ook schrijven natuurlijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s