Birthday Haul

30 mei was ik jarig en ik beloofde toen dat ik een artikel zou schrijven over de cadeaus die ik heb gekregen. Tot nu toe was ik er nog niet aan toe gekomen om dat artikel te schrijven, maar met een beetje vertraging kunnen jullie vandaag eindelijk alles lezen over mijn verjaardagscadeaus.

Van mijn ouders kreeg ik een nieuwe e-reader: de Kobo Glo HD. Mijn vorige e-reader was kapot gegaan. Dus ik was heel blij met dit cadeautje. Tot nu toe ben ik heel tevreden over deze e-reader.

20160531_153023 (1)

 

In een artikel van een tijdje geleden, waarin ik mijn kamer in Amsterdam liet zien, meldde ik dat ik in mijn kamer geen boekenkast had en dat de boeken die ik in Amsterdam had liggen, dus allemaal maar op een stapel op mijn tafel lagen. Dankzij mijn opa en oma heb ik sinds deze week wel een boekenkast op mijn kamer en ik ben er helemaal blij mee.

20160531_154441 (1)

Natuurlijk kreeg ik voor mijn verjaardag ook boeken en ook nog een boekenbon, dus ik kan ook nog meer boeken gaan kopen. Altijd fijn natuurlijk!

Ik ben echt heel benieuwd naar het boek van Nicci French, want de voorgaande boeken in de Frieda Klein-serie waren echt heel goed. Ook naar het tweede deel van de bijzondere kinderen ben ik erg benieuwd, want het eerste deel van het boek is me erg goed bevallen.
Het Rotterdams ABC is echt heel grappig Toen ik dit boekje doorbladerde kwam ik tot de conclusie dat ik misschien toch wat meer Rotterdamse woorden gebruik, dan ik eigenlijk dacht. Bovendien vind ik het als student Taalwetenschap ook heel interessant om zulke boekjes te lezen.
Van mijn bestuursgenootjes kreeg ik ook nog twee boeken: Water en Vuur en Divergent. Geen foto hiervan helaas, want ik heb deze boeken niet bij de hand vandaag.

Ik ben heel benieuwd naar alle boeken die ik gekregen heb en wil ze ook zo snel mogelijk allemaal gaan lezen.

20160531_153034

Ik kreeg ook nog deze leuke plant. Aangezien ik allergisch ben voor bloemen kan ik die absoluut niet in mijn huis hebben, maar deze plant vrolijkt mijn kamer toch weer een beetje op. Ook moet het zelfs mij lukken om deze plant in leven te houden.

Dit waren mijn cadeaus en ik ben er echt heel erg blij mee. Vooral omdat ik de komende tijd weer lekker veel te lezen heb (mijn TBR is helaas wel weer erg gegroeid hierdoor). Ik ben benieuwd naar jullie mening over de boeken die ik gehad heb, dus laat vooral weten in de reacties wat je er van vond.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s