The Sims Book Tag

Ik werd door Rowan getagd voor The Sims Book Tag. Heel leuk. Ik speelde vroeger echt heel vaak The Sims, dus ik kreeg gelijk zin om deze tag in te vullen.

The original Sims: the best author debut
Hier ben ik het zo erg met Rowan eens. Ik ga hier ook voor De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine van Ransom Riggs. Ik vind dit boek zo geweldig. Vooral de sfeer die gecreëerd wordt door de combinatie van foto’s met het verhaal is echt zo knap gedaan.

The grim reaper: the saddest character death
Dobby! Sowieso Dobby.Ik vond het zo erg dat hij dood ging in het zevende boek, al was ik al gespoiled dat het zou gebeuren.

Maar eigenlijk zou ik hier echt heel veel karakters uit Harry Potter neer kunnen zetten. Sirius, Dumbledore, Snape, Fred, Remus: waarom J.K. Rowling?

Sims getting stuck: a character that just got in the way
Tiffany uit Did I mention I Love you? Ik las dit boek pas geleden en ik irriteerde me zo aan Tiffany aan aan de manier waarop ze Eden in de weg staat.

Simlish: a book with amazing writing
Ik vond de schrijfstijl van De boekendief van Markus Zusak echt geweldig. Aan het begin was het wel even wennen, het lezen van een verhaal dat door de dood verteld wordt. Het werkte echter zo goed in dit boek en alles wordt zo uitgebreid beschreven aan de hand van kleuren. Ik kon mezelf echt goed inleven in dit boek, ondanks dat niet een van de hoofdpersonages de verteller was. Gewoon heel knap gedaan en super origineel om te bedenken.


Expansion packs: a series where the books kept on getting better
Zonder twijfel de Touching Julliette serie. Aan het begin van het eerste boek twijfelde ik nog een beetje of ik het wel leuk ging vinden en ook toen ik het eerste deel uit had twijfelde ik nog een beetje. Maar eenmaal begonnen aan deel twee kon ik niet meer stoppen met lezen en las ik deel twee en drie binnen een paar dagen uit.

Sims romance: the worst case of insta love
Ik viel eigenlijk meteen voor Étienne St. Clair uit Anna and the French kiss. Engels accent, bruin haar, grappig, slim, lief, zelfverzekerd, maar niet arrogant en hij is totaal niet bang om iedereen te laten zien hoe gek hij op Anna is. Eigenlijk is hij gewoon precies mij type haha.

Cheats: a book that was entirely unrealistic
Ik kan hier niet zo goed een boek kiezen. Ik lees zoveel fantasy en dat is natuurlijk sowieso niet echt realistisch haha.

Needs fulfillment: a character who made all the wrong decisions
Bella uit Twilight. Niet echt een verrassend antwoord, want ik denk dat veel mensen het hier wel mee eens zijn. Maarja ze maakt ook wel echt de ene domme beslissing na de andere.

Error code 12: a series that started off great but went downhill from there
Meestal vind ik series eigenlijk wel beter worden. Ik heb best wel lang over deze vraag nagedacht en ik vond het heel moeilijk om een serie te bedenken. Ik denk dat ik ga voor de Frieda Klein boeken van Nicci French. Ik heb daar net het zesde deel van uitgelezen en dat vond ik best wel tegenvallen, terwijl  de voorgaande boeken wel heel goed vond.

The Sims vortex: a book/series that completely engrossed you.
Als ik denk aan wat ik de laatste tijd heb gelezen: De omhulde stad van Ransom Riggs. Ik kon bijna niet stoppen met het lezen van dit verhaal en dat was echt wel weer eens fijn, omdat ik de weken daarvoor een beetje in een leesdip zat.

 

Ik vond het echt heel leuk om deze tag in te vullen. Bedankt Rowan, dat je me getagd hebt! Ik heb deze tag echt al bij best veel  bloggers langs zien komen, dus het is moeilijk om mensen te taggen. Daarom tag ik niemand, maar neem de tag gerust over als je hem in wilt vullen.
Nu heb ik zin om The sims te spelen, maar mijn laptop kan dat niet aan, dus dat is balen.

 

Advertenties

Een gedachte over “The Sims Book Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s