Vakantie!

Op het moment dat dit artikel online verschijnt van ik onderweg naar Zweden voor een vakantie van twee weken. En ik heb er zoveel zin in. Ik was eerst van plan om veel artikelen vooruit te schrijven, maar dit is helaas niet gelukt. Ik ben de laatste weken nog best druk geweest met de laatste bestuursdingen voor mijn studievereniging, werken, agspreken met vriendinnen en daten met een hele leuke jongen. Ik ben hierdoor totaal niet aan bloggen toegekomen en ik moet ook nog steeds twee recensies schrijven van boeken zo ik uitgelezen heb de afgelopen weken. Zelfs dit artikel schrijven, was bijna niet gelukt, omdat ik gisterenmiddag helemaal had ingepland om te gaan schrijven, maar toen wijzigde mijn plannen voor de dag ineens en nu heb ik dit artikel dus maar in de trein geschreven op weg naar Rotterdam na de laatste borrel als bestuurslid van mijn studievereniging. 

Als ik weer terug van van vakantie zal er in ieder geval een verslag verschijnen van mijn reis en recensies van de boeken die ik op vakantie gelezen heb. Ik neem mijn ereader mee met lekker veel boeken onder andere de volgende:

Did I mention I need you? – Estelle Maskame

Did I mention I love you? las ik een paar weken geleden uit en ik vond dit boek echt heel leuk om te lezen. Ik ben dan ook echt benieuwd naar DIMINY en de lijkt me ook weer een heerlijk vakantieboek dus ideaal om tijdens deze weken vakantie te lezen.

Stad van glas – Cassandra Clare

The Mortal Instruments vind ik echt ee  hele leuke serie, maar om een of andere reden heb ik pas de eerste twee delen gelezen en ben ik nog niet aan de rest toegekomen. Daar wil ik deze vakantie wat verandering in gaan brengen.

Staalhart – Brandon Sanderson

Ik heb tot nu toe twee boeken van Brandon Anderson gelezen: de eerste twee delen uit de serie Het laatste rijk. Deze boeken waren echt geweldig en hoewel dit boek weer compleet anders is, heb ik toch ook over dit boek hoge verwachtingen, omdat ik er al zoveel goede verhalen over gehoord heb.

Hof van doorns en rozen – Sarah J. Maar

Dit boek wil ik echt al lezen sinds het in het Nederlands verscheen, maar ik heb het dus nog steeds niet gelezen. Tijd om daar verandering in te brengen.

Robijnrood – Kerstin Gier 

Bij dit boek is het een beetje hetzelfde als bij Hof van Doorns en Rozen. Ik wil dit boek echt al heel lang lezen en het wordt dus wel een keer tijd om daar verandering in te brengen.

Hittegolf – Suzanne Vermeer

De boeken van Suzanne Vermeer vind ik altijd zylke typische zomerboeken en lees ik dan ook heel vaak op vakantie. Dit boek is dit jaar verschenen en heb ik speciaal bewaard voor de vakantie.

Deze boeken ga ik dus in ieder geval lezen en misschien nog wel meer. Ik heb in ieder geval veel zin in mijn vakantie. En na de vakantie zal ik weer wat meer gaan bloggen hoop ik, ook al moet ik waarschijnlijk ook wel veel werken als ik weer terug ben.

Ook nog wat uur nieuws van vandaag. Ik ben eindelijk echt toegelaten Tot de master Schrijven en Verhalen waar ik in september aan wil beginnen. In principe was mijn bacheloropleiding gewoon voldoende, maar het duurde zo lang tot ik de bevestiging kreeg dat ik toch wel heel blij ben dat ik nu officieel van toegelaten.

Tot over twee weken! Hebben jullie nog vakantieplannen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s