Unboxing: Celebrate Books “Good vibes only”

Dit was de eerste keer dat ik een Celebrate Books box bestelde. Nadat ik alle unboxings van de vorige boxen had gezien, was ik wel erg benieuwd geworden. Aangezien deze speciale Literatour box, of beter gezegd envelop, maar €19,95 was in plaats van €29,95 leek deze “box ” mij een goede om Celebrate Books eens een keer uit te proberen. Het thema was dit keer Good vibes only, en Celebrate books zei over deze box het volgende:

Celebrate Books – Speciaal voor Literatour brengen we een Celebrate Books Box uit met als thema ‘Good Vibes Only’. De box kost slechts € 19,95 en bevat een nieuw boek én drie tot vijf cadeaus. Hij is iets compacter dan je van ons gewend bent en past daardoor ook door de brievenbus. Maar we beloven je dat ook deze brievenbusbox absoluut een feestje is! Een fijne manier om eens kennis te maken met Celebrate Books, of om de box cadeau te doen (aan jezelf).

De “box” werd afgelopen zaterdag bezorgd, maar aangezien ik het hele weekend in Rotterdam was en op maandag de hele dag college had, kon ik de envelop pas maandagavond openen.

 

20160919_160707.jpg

Op maandagavond kwam ik thuis en vond ik deze gouden envelop waar ik heel blij van werd in de brievenbus.Toen was het natuurlijk tijd om de envelop te openen en de inhoud te bekijken.

Het RAK-boek

 

20160920_161131.jpgHet eerste wat ik uit de envelop haalde was het RAK-boek. Een doe-boek wat echt perfect past bij het thema van deze keer. RAK staat voor Random Act of Kindness en in het boek staan allerlei ideeën en opdrachten om andere mensen blij te maken. Echt een heel leuk boek. Waarschijnlijk had ik het zelf niet gekocht, maar er staan wel echt hele leuke opdrachten in.

Potloden

20160920_161414.jpg

Deze potloden vind ik ook ontzettend leuk. De quotes die er op staan zijn erg leuk en de potloden komen natuurlijk goed van pas bij het invullen van het RAK-boek.

Pin Good vibes spray

20160920_161433.jpg

Het volgende wat ik uit de envelop haalde was deze pin. Deze pin past natuurlijk ontzettend goed bij het thema. Wat ook erg leuk is, is dat de afbeelding letterlijk zo terug te vinden is in het boek. Deze pin komt zeker bij al mijn hebbedingetjes in mijn boekenkast te liggen.

Ballonnen

Vervolgens haal ik een schattige envelop met robotten tevoorschijn uit de envelop. Hierin zitten twee ballonnen met quotes er op die ik echt geniaal bedacht vind: “Sorry I blew it” en “Thank you, here’s a bag of my smelly breath”. Alleen jammer dat de ballonnen zwart zijn, dat vind ik dan weer niet zo bij het thema ‘Good vibes only’ passen, daar hadden beter hele vrolijke kleuren bij gekund.

Armbandjes van touw

20160920_161513.jpg

Deze armbandjes doen me zo erg denken aan vroeger toen echt iedereen met deze armbandjes liep. Ik vind de kleuren echt lekker vrolijk en ik denk dat ik deze best wel vaak ga dragen.

Confetti

20160920_161007.jpg

Dit is altijd lekker vrolijk en past dus goed in het thema. Ik heb de confetti maar gelijk gebruikt bij het maken van de foto’s en ik denk dat ik dat in de toekomst nog wel vaker ga doen. Toen ik het boek doorbladerde zag ik ook al dat de confetti goed gebruikt kan worden bij sommige opdrachten en ook deze goodie past dus weer erg goed bij het boek uit deze box.

Kaartjes

20160920_161205.jpg

Ten slotte zitten er natuurlijk nog een aantal leuke kaartjes in de box. Twee met een leuke quote, het kaartje van celebrate books en natuurlijk een boekenlegger van celebrate books.

20160920_161705.jpg

Ik vond deze “box” echt superleuk. Het boek zou ik zelf niet echt snel gekocht hebben, maar vind ik wel heel leuk. Het is immers altijd leuk om andere mensen blij te maken. Daarnaast vind ik dat alle andere items in de “box” echt heel goed bij het boek en het thema passen. Deze box was dus zeker zeer geslaagd.

Advertenties

2 gedachtes over “Unboxing: Celebrate Books “Good vibes only”

  1. readinge zegt:

    Wat een mooie foto’s heb je gemaakt voor deze blogpost! Ik heb zelf deze box niet besteld. Ben daar achteraf best blij mee, want de inhoud zou niet echt iets voor mij zijn. Fijn dat jij het wel leuk vindt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s