Wrap up en Book haul september

September is alweer een paar dagen voorbij en inmiddels is het dus alweer oktober. Heel cliché om te zeggen, maar dit jaar vliegt echt voorbij. Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een nieuwe wrap up en book haul post van de afgelopen maand. Deze zal deze maand niet zo lang zijn, want ik heb echt ontzettend weinig gelezen deze maand.

Book haul

Ik kocht deze maand maar één boek en dat voor maar tien euro. Deze maand was dus erg goed voor mijn portemonnee. Het boek wat ik kocht was De Graces van Laure Eve. Ik ben best wel benieuwd naar het boek omdat ik er al veel mensen over gehoord heb, al weet ik niet zo goed wat ik er van kan verwachten.

9200000057345783

Het boek gaat over River Page die met haar moeder naar een klein dorp verhuist en dan als een blok valt voor knappe en ongrijpbare Fenrin Grace. Het gerucht gaat dat de Graces heksen zijn en River gelooft dat maar al te graag. Ze wil niets liever dan in hun nabijheid zijn en hun geheimen ontdekken. De Graces zijn erg op zichzelf, maar River raakt bevriend met Summer en zo wordt ze kind aan huis. Ze komt steeds dichter bij de waarheid over de familie en vooral dichter bij Fenrin. Maar River heeft ook haar eigen geheimen. Wanneer Fenrin eindelijk binnen handbereik lijkt te zijn, gebeurt er iets waardoor alles voorgoed verandert.
Wrap up

Oh jongens ik heb zo weinig gelezen deze maand. Echt niet normaal. Ik wilde wel lezen, maar ik kwam er gewoon niet echt aan toe. Studie, werk, vrienden. Dit alles zorgde ervoor dat ik soms echt tijd te kort kwam om alles te doen. Als ik dan een keer een avondje alleen op de bank zat, was het veel makkelijker om een serie op te zetten dan een boek te pakken. Ik merkte wel dat ik het echt miste deze maand om te lezen en ik wil ook echt komende maand weer meer tijd maken om te lezen.

Het eerste boek dat ik deze maand uitlas, was een boek waar ik in augustus al mee begonnen was, maar die ik in de eerste week van september pas uitlas. Na het lezen van dit boek had ik echt best wel een bookhangover waardoor ik het best wel moeilijk vond om daarna weer aan een ander boek te beginnen. Het boek waar ik het over heb is Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas. Ik vond dit boek echt zo geweldig en ondanks dat het best wel een dik boek was, vloog ik er echt doorheen. Ik kan bijna niet wachten op het vervolg van deze geweldige serie.

9200000057345907

En toen begon het studiejaar weer en kreeg ik het dus ontzettend druk met studie, wat overigens echt leuk is dus zo erg vind ik het niet om hier druk mee te zijn. Daarnaast moest ik ook nog 8-12 uur per week werken en was ik ook nog aan het daten. Het was dus een leuke maar drukke maand. Ik las dan ook nog maar één ander boek deze maand en eigenlijk las ik die ook pas op 1 oktober uit. Het lag echt niet aan het boek, want als ik er eenmaal in aan het lezen was, kon ik niet meer stoppen met lezen. Het tweede boek dat ik deze maand las, was De ijzeren prinses van Cassandra Clare. Het laatste deel in de Helse Creaties series en het was echt een prima slot van deze serie.

9200000046986768

Ik las dus voor mijn doen niet zo’n goede leesmaand en ik hoop echt dat ik in oktober weer wat meer aan lezen toekom, want ik merk wel dat ik het echt mis om veel te lezen.

Welke boeken hebben jullie deze maand gelezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s