Fictional boyfriends

Ja ik leef nog steeds. Een soort van dan. De afgelopen weken ben ik echt insane druk geweest met mijn studie, omdat ik elke week best wel heel veel deadlines heb. Ik heb dan ook amper boeken gelezen, alleen maar boeken die ik voor het vak Creative writing moest lezen eigenlijk. Wat echt een superleuk en interessant vak is, dus dat scheelt. Vandaag had ik eindelijk weer eens tijd om te bloggen en dus kunnen jullie weer een leuk nieuw artikel lezen.

In de vele boeken  die ik heb gelezen en tv-series die ik heb gekeken, ben ik natuurlijk ook heel veel leuke jongens/mannen tegengekomen die ik best als vriendje zou willen hebben (als ze echt zouden bestaan en ik niet al een hele leuke vriend zou hebben natuurlijk haha). Vandaag een post over mijn favoriete jongens in boeken en tv-series.

Étienne St. Clair ~ Anna and the French Kiss

Mijn absolute favoriet is denk ik wel Étienne St. Clair uit Anna and the French Kiss. Echt vanaf het begin van dat boek viel ik al net zo erg op hem als Anna. Hij is gewoon best wel perfect. Brits accent, bruin haar, bruine ogen, grappig, slim, lief, zelfverzekerd maar niet arrogant en hij is totaal niet bang om te laten merken hoe gek hij op Anna is. Eigenlijk is hij gewoon helemaal mijn type.

Rhysand ~ Hof van doorns en rozen

Toegegeven in Hof van doorns en rozen had ik het niet zo op Rhysand, maar dat veranderde echt compleet in Hof van mist en woede. In dat boek vond ik Rhys echt helemaal geweldig. Waar vind ik een real-life Rhys.


James Carstairs ~ De helse creaties

Vanaf het begin van de serie De helse creaties was ik eigenlijk al heel erg team Jem. Ik vond Will ook wel oké, maar iets te arrogant naar mijn mening. Jem daarentegen was zo lief en zachtaardig en daarnaast ook nog eens enorm muzikaal. Ja Jem hoort ook zeker thuis in dit lijstje.

Damon Salvatore ~ The Vampire Diaries

Dan tenslotte nog een personage uit een tv-serie in plaats van uit een boek. Maar Damon mag zeker ook niet ontbreken in dit lijstje. Ondanks dat hij een badboy en enorm arrogant is, is er toch iets wat mij enorm in hem aantrekt (en nee niet alleen zijn looks, al is ie natuurlijk ook echt heel erg knap).

tumblr_inline_nmgum6dczv1srilsy_500
Ik kan natuurlijk nog veel meer hele interessante mannelijk personages uit boeken en series opnoemen, maar dit zijn toch echt wel mijn favorieten. Wat zijn jullie fictional boyfriends?

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Fictional boyfriends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s