Book haul & Wrap up november

Deze maand kocht ik maar twee boeken en het waren ook nog eens twee boeken die ik voor mijn studie nodig had. Daarnaast las ik ook twee boeken. Wat best weinig is, maar meer tijd om te lezen had ik gewoon niet. Een van de boeken die ik gelezen heb, moest ik lezen voor mijn studie en de andere las ik gewoon in mijn vrije tijd. Benieuwd welke boeken ik kocht en las deze maand? Lees dan snel verder!

20161128_150918.jpg

Mama tandoori – Ernest van der Kwast

Het eerste boek dat ik kocht deze maand was Mama Tandoori. Ik kocht dit boek omdat ik het moet lezen voor mijn vak creative writing. We gaan voor dit vak onder andere op schrijvershuisbezoek onder leiding van Ernest van der Kwast, die dit jaar gastschrijver is op mijn universiteit. Ik ben begonnen aan dit boek deze maand, maar ik heb nog geen tijd gehad om het uit te lezen.

 

De belofte van pisa – Mano Bouzamour

Het tweede boek dat ik kocht was dus ook voor mijn studie. We gingen deze maand namelijk op bezoek bij Mano Bouzamour en zijn boek moest ik dan natuurlijk wel hebben en gelezen hebben. Dit is dan ook één van de boeken die ik deze maand gelezen heb. De recensie is vorige week verschenen op mijn blog en kun je hier lezen. Wat ook leuk is, is dat mijn exemplaar van het boek gesigneerd is door Mano tijdens het bezoek.

20161128_150754.jpg

Stad van verloren zielen – Cassandra Clare

Het tweede boek dat ik deze maand las en nog net op de valreep uitlas was het vijfde deel van de kronieken van de onderwereld. Ik blijf deze serie echt geweldig vinden en ook dit boek vond ik weer geweldig. Ik heb wel echt de hele maand gedaan over dit boek lezen, maar dat kwam zeker niet doordat het boek niet goed was.

 

Een beetje saaie maand dus. Qua boeken die ik gelezen heb, maar ook qua boeken die ik gekocht heb. Hopelijk wordt volgende maand (de laatste maand van het jaar alweer) wat beter. Ik heb nog drie drukke weken te gaan, maar daarna heb ik drie weken kerstvakantie, dus hopelijk heb ik dan weer wat tijd om te lezen. Bovendien wordt mijn book haul hopelijk ook wat groter, want kerst!

Wat hebben jullie deze maand gelezen?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s