Unboxing: Celebrate books box “Once upon a time”

Gisteren had ook ik eindelijk de Celebrate books box van januari binnen. Aangezien ik niet thuis was toen deze bezorgd werd maandag duurde het even voordat ik hem eindelijk in mijn handen had. Deze maand was al bekend welk boek er in de box zou zitten en omdat ik dit boek heel graag wilde lezen, besloot ik deze box te bestellen. Lees snel verder voor de unboxing van de Celebrate books box met als thema “Once upon a time”!

cbb1

Het eerste wat ik uit de box haalde was het boek waarvan deze maand dus al bekend was welke het was. Namelijk: Cinder geschreven door Marissa Meyer en uitgegeven door Blossom Books. Blossom gaat dit jaar alle delen van deze serie uitgeven en ik ben zo benieuwd naar dit boek en de rest van de serie. Wat ik echt heel leuk vond is dat het boek ingepakt was in inpakpapier, zo was het echt een beetje een cadeautje.

cbb3

Mijn favoriete item uit deze boek was zeker weten deze planner ontworpen door Emmy van Zon en Maan. Ik maak altijd overal lijstjes van, meestal in een notitieboekje. Deze planner is echt ideaal om naast mijn laptop op mijn bureau te hebben liggen om bijvoorbeeld een blogplanning te maken of studeren in te plannen. Naast een overzicht met de dagen, een to-do lijstje en een to-read lijstje, kan je op deze planner ook opschrijven wie je nog moet bellen en mailen en hoeveel je al gedronken hebt die dag. Dat laatste is best wel handig, want als ik hard aan het werk ben, vergeet ik nog wel eens te drinken. Met als gevolg: hoofdpijn aan het eind van de dag. Ja, deze planner gaat echt goed van pas komen denk ik.

cbb2

Verder zaten er in de box nog deze button van Cinder en een zeepje van GeekyClean. Het zeepje heeft echt een hele mooie kleur en ruikt ook echt ontzettend lekker. Het enige wat ik hoop is dat ik er geen allergische reactie op krijg, ik ben echt voor heel veel zeep allergisch, want dat zou echt zonde zijn van zo’n mooi en lekker ruikend zeepje.

Ook zat er in de box een kaart met een quote uit het boek, die altijd leuk staat in de boekenkast; een schriftje met Koningin Levana uit het boek, schriftjes zijn altijd handig, al is het ontwerp niet helemaal mijn smaak; het Best of YA magazine, die ik nog niet had en altijd leuk is om door te bladeren; plaktattoo’s van Carve the Mark, waar ik waarschijnlijk niks mee ga doen; en een kaartje van Fotofabriek waarmee je een gratis foto kan laten afdrukken.

Ik ben echt heel erg blij dat ik afgelopen maand heb besloten om deze box te bestellen. Natuurlijk ben ik echt ontzettend blij met het boek, want dat was tenslotte de reden dat ik besloot deze box te bestellen. Ook met de planner en het zeepje ben ik heel erg blij, die ga ik zeker veel gebruiken. Ook de rest van de box vind ik echt goed samengesteld, alles past gewoon heel erg goed bij het boek. Het was echt een feest om deze box uit te pakken.

Hebben jullie Cinder al gelezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s