Favoriete Disneyliedjes

Ik ben echt onwijs fan van Disneyfilms. Met een Disneyfilm kijken maak je mij altijd gelukkig. Ik schreef al eens een artikel over mijn favoriete Disneyfilms. Een van de redenen dat ik zo van Disneyfilms hou is de muziek. Ik luister dan ook graag naar liedjes uit Disneyfilms (en dan het liefst zo hard mogelijk meezingen natuurlijk). Daarom vandaag een overzicht van mijn favoriete Disneyliedjes.

Tangled – I see the light


Aladdin – A whole new world


Frozen – For the first time in forever


Beauty and the Beast – Tale as old as time


The Lion King – Can you feel the love tonight


The little mermaid – Part of your world


Tangled – When will my life begin

Wat is jouw favoriete Disneyliedje?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s