1000 vragen aan jezelf #4

Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer dertig nieuwe vragen over mij klaar staan. Ik vond de vragen deze week best wel leuk om in te vullen. Benieuwd of ik een week zonder internet kan, of ik trots ben op mezelf en welke eigenschappen ik graag zie in een geliefde? Lees dan verder!

91. Welke karaktereigenschappen waardeer jij in een geliefde?

Humor vind ik belangrijk. Als een jongen mij aan het lachen kan maken, dan scoort ie echt punten. Verder vind ik intelligentie en ambitie heel aantrekkelijk. Ik kan er echt niet tegen als een jongen helemaal niks uitvoert in zijn leven en ook niks wil bereiken. En betrouwbaarheid is natuurlijk ook belangrijk.

92. Met wie Whatsapp je het meest?

Mijn vriend sowieso. En daarnaast de whatsapp groep met vriendinnen, waarin er altijd wel iemand is die iets te bespreken heeft.

93. Zeg je vaker ja of nee?

Vaker ja denk ik. Als mensen mij vragen om ergens mee te helpen, vind ik het altijd moeilijk om nee te zeggen. Dan zeg ik eigenlijk alleen nee als ik echt geen tijd heb.

94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?

Niet dat ik echt weet. Maar misschien wel. Dat kan me eigenlijk ook niet zoveel schelen.

95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?

Heel veel lezen. Daarnaast zou ik dan de hele wereld over gaan reizen. Maar eerlijk als ik dat gedaan heb, zou ik me denk ik best wel gaan vervelen als ik niet meer hoefde te werken.

96. Kun je goed autorijden?

Wel oké volgens mij. Ik heb in ieder geval nog nooit een ongeluk gehad haha.

97. Wil je dat mensen je aardig vinden?

Natuurlijk wil ik dat mensen mij aardig vinden. Waarom zou je dat niet willen? Maar aan de andere kant, als mensen mij niet aardig vinden is dat hun eigen probleem. Zolang mijn vriendinnen en vriend mij maar aardig vinden, ben ik eigenlijk wel tevreden.

98. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?

Ik denk niet dat ik tot nu toe echt iets fout heb gedaan. Zo’n uitgebreid liefdesleven heb ik nou ook weer niet gehad tot nu toe haha. Vriendinnen zeggen wel vaak dat ik te kieskeurig ben wat betreft jongens, maar ja waarom zou je een relatie beginnen met iemand die het toch niet helemaal is. Verder was mijn vriend niet de meest handige keuze om verliefd op te worden (helemaal niet eigenlijk), maar dat is weer een heel ander verhaal. Daar heb ik ook echt totaal geen spijt van en zou ik ook echt niet anders gedaan willen hebben. Hoe ingewikkeld het misschien soms ook is.

99. Wat doe je het liefst op een avondje uit?

Dansen, heel hard meezingen met de muziek en heel veel lol maken met de mensen waarmee ik uit ben.

100. Heb je ooit de wet overtreden?

Niet echt. Best wel braaf haha. Al fiets ik soms wel zonder licht als ik weer eens steeds vergeet om de batterijen te vervangen. En aangezien ik op het kleine stukje fietsen van de metro naar huis toch bijna nooit iemand tegenkom in het donker, vind ik het licht dan ook niet zo belangrijk.

101. Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?

Ik ben Tweelingen en dat zou betekenen dat ik de volgende eigenschappen zou moeten hebben: intelligentie, nieuwsgierigheid, fantasierijk, grappig, energiek, flexibel, besluiteloos, rusteloos, impulsief. En dat klopt voor het grootste deel ook wel aardig. Ik wil altijd alles weten en ben ook best wel nieuwsgierig naar het leven van andere mensen (Stalker haha). Ik kan niet goed tegen niks doen, ben soms best wel slecht in keuzes maken en heb ik best wel een grote fantasie. Het enige punt van een Tweelingen wat echt totaal niet bij mij klopt, is dat Tweelingen praters zijn die nooit hun mond houden en dat ben ik echt helemaal niet. Behalve dan bij mensen die ik heel goed ken.

102. Welke kleur overheerst in je kledingkast?

Zwart, bordeauxrood en poederroze.

103. Haal je alles uit een dag?

Dat probeer ik wel ja. Maar ik heb ook weleens dagen dat ik heel weinig uitvoer en dan heb ik niet echt het idee dat ik alles uit mijn dag gehaald heb.

104. Hoeveel tv-series volg je?

Eh te veel haha. Maar op dit moment vooral: Riverdale, Shadowhunter en The 100.

105. Waarin wil je altijd kind blijven?

Een leven zonder je ergens zorgen over te maken. Zou wel fijn zijn als dat altijd zo bleef.

106. Kun je een week zonder internet?

Opzich zou dat wel lukken. Als ik niks voor mijn studie hoef te doen. Een studie Communicatie- en informatiewetenschap, waarbij het ook heel erg draait om online communicatie wordt een beetje lastig zonder internet.

107. Wie kent jou het best?

Is het afgezaagd als ik weer mijn vriend noem haha. De vragen van deze week vragen gewoon om dat antwoord. Die kent mij misschien wel het kortst van iedereen die mij goed kent, maar zeker wel het best. En verder mijn moeder denk ik.

108. Wat vind je het minst vervelende huishoudelijke klusje?

Koken vind ik helemaal niet erg om te doen. En eigenlijk vind ik afwassen ook helemaal niet zo erg.

109. Ben je weleens teleurgesteld in mensen?

Ja als mensen ineens heel anders blijken te zijn dan ze zich in eerste instantie voordoen.

110. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

Gewoon lekker niks moeten. Uitslapen, lezen, bloggen, blogs lezen en netflixen.

111. Ben je trots op jezelf?

Ja best wel eigenlijk. Een aantal jaar geleden had ik echt niet verwacht dat ik nu aan het afstuderen zou zijn voor een master op de universiteit. Daarnaast heb ik hele leuke vriendinnen en een hele lieve vriend en weet ik dit allemaal nog wel aardig te combineren met elkaar.

112. Welk nutteloos talent bezit je?

Ik kan zo 1,2,3 niet echt iets verzinnen. Misschien dat ik alles altijd onthoud, dat is opzich totaal niet nutteloos natuurlijk. Maar ik onthoud dus ook alle nutteloze feitjes waar je helemaal niks aan hebt.

113. Heb je losse eindjes in je leven?

Niet echt volgens mij. Al ben ik natuurlijk wel nog bezig met het afronden van mijn studie.

114. Waarom drink je (geen) alcohol?

Ik drink alcohol omdat ik het gewoon gezellig vind tijdens een avondje uit. Niet omdat het nodig is, maar soms komen de beste herinneringen wel van avonden met alcohol.

115. Van welke spullen word je blij?

Moet ik deze vraag nog beantwoorden? Boeken duh!

116. Heb je al naar de wolken gekeken vandaag?

Ja maar er was niet veel te zien. Een grijze lucht vandaag. Net als de rest van de week eigenlijk.

117. Welk woord zeg je te vaak?

Ik zeg echt heel veel maar of dus aan het einde van een zin als ik niet precies weet hoe ik de zin wil afmaken.

118. Sta je graag in de spotlights?

Nee helemaal niet.

119. Waar moet je vaker de tijd voor nemen?

Voor alle deadlines van mijn studie in plaats van last minute te stressen. En om af te spreken met mijn vriendinnen, want we zien elkaar echt veel te weinig, omdat we het allemaal druk hebben.

120. Zijn mensen van nature goed?

Ik denk het wel. Al is dat bij sommige mensen wel wat moeilijk te geloven.

Dit waren de dertig vragen van deze week weer. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen. Ik vond het in ieder geval weer heel leuk om de vragen te beantwoorden.

Welk nutteloos talent bezitten jullie?

Advertenties

Een gedachte over “1000 vragen aan jezelf #4

  1. Pingback: Week diary #15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s