Week diary #16

Alweer een week voorbij en inmiddels zijn we ook alweer in een nieuwe maand aangekomen. Het einde van de week betekent een overzicht van wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb. Ik heb best wel een leuke week gehad. Met wel veel drukte weer met studie en werk, maar ook een aantal leuke dingen.

Zondag

Zoals meestal op zondag deed ik deze dag eigenlijk zo goed als niks. Vooral lekker veel gelezen!

20170228_113455

Maandag 

Op maandag is heb ik altijd een beetje vaste routine: ’s ochtends de trein naar Amsterdam, boodschappen doen, college om half vier en ’s avonds lekker lezen en netflixen.

Dinsdag 

Dinsdag was ik vrij. Ik moest alleen even een opdracht maken voor mijn studie. Niels was ook vrij deze dag en aangezien ik toch naar Rotterdam terug moest, omdat ik woensdag ochtend vroeg moest werken, ging ik ’s middags bij hem langs. Dat betekende wel 2 uur in het OV zitten, maar zo kon ik wel mooi aan mijn opdracht werken en natuurlijk lekker veel lezen. In het OV zitten heeft ook zo zijn voordelen. We hadden echt een hele releaxte middag en keken onder andere de film Prisoners op Netflix. Echt een aanrader! Daarna was het weer tijd om afscheid te nemen en ging ik naar mijn ouders. Weer het OV in dus (wel weer veel gelezen, afgelopen week heb ik echt zoveel gelezen. Alleen maar omdat ik steeds in het OV zat), helaas want al is de afstand tussen mijn vriend en mijn ouders hemelsbreed helemaal niet zo ver, met het OV doe je er toch best een tijdje over.

20170303_110733-2

Woensdag

Mijn wekker ging om kwart voor zes, want ik moest om half zeven werken. Zo vroeg, vooral omdat deze dag nog heel lang duurde. Ik werkte tot drie uur en het was echt zo stil in de winkel,  dus de tijd kroop voorbij. Toen het eindelijk tijd was om weg te gaan, deed ik snel wat boodschappen om daarna naar de trein te fietsen om terug naar Amsterdam te gaan. Gelukkig niet zo lang in het OV vandaag, want het is maar driekwartier met de trein naar mijn kamer. Op mijn kamer aangekomen maakte ik wat te eten en daarna ging ik me klaarmaken voor het gala van mijn studie vereniging die avond. Ondanks dat ik best wel moe was, had ik hier enorm veel zin in. Ik zou namelijk best wel veel mensen zien, die ik echt al een tijdje niet gezien had. Het was echt een hele gezellige avond, maar deze dag was echt ontzettend lang, want ik lag pas om vier uur weer in bed en dat terwijl ik al sinds kwart voor zes wakker was.

Donderdag 

Niet zo verbazingwekkend dus dat ik donderdag niet zoveel uitvoerde. Ik werd rond elf uur wakker en ’s middags nam ik weer de trein naar Rotterdam.

Vrijdag + zaterdag

Ook vrijdag deed ik niet zo heel veel. De afgelopen week was eigenlijk best wel vermoeiend. Zaterdag moest ik weer werken van 10-16, waarbij ik mijn hand behoorlijk verbrandde.

Artikelen die deze week verschenen

Mijn favoriete fictionele koppels

5 x te verschijnen boeken (maart)

Book haul & Wrap up februari

Recensie: Vuur (Engelsfors #2)

1000 vragen aan jezelf #5

Recensie: Sterrenstof – Krystal Sutherland

Dat was mijn week alweer. Echt een leuke maar ook wel vermoeiende week. Voor komende week heb ik nog niet echt iets op de planning staan,  maar meestal maak ik echt pas last-minute plannen, dus wie weet wat ik komende week ga doen. In ieder geval moet ik weer hard studeren.

Fijne zondag allemaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s