Favoriete Quotes uit boeken #2

Het is geen verrassing dat ik dol ben op mooie quotes in boeken. Mijn lijst met opgeslagen quotes op Goodreads wordt met het boek dat ik lees langer. Een tijdje geleden deelde ik al mijn favoriete quotes uit Harteloos, De helse creaties en Hof van doorns en rozen. Vandaag is het de beurt aan mijn favoriete quotes uit The Book Thief, De Touching Juliette serie en Anna and the French Kiss.

The Book Thief – Markus Zusak

The book thief 4The book thief 5The book thief 3The book thief 2The book thief 1

 

Touching Juliette serie – Tahereh Mafi

Shatter me 1Shatter me 2Shatter me 3Shatter me 4shatter me 5

 

Anna and the French Kiss – Stephanie Perkins

Anna 1Anna 2Anna 3Anna 4Anna 5

 

Wat is jullie favoriete quote?

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Favoriete Quotes uit boeken #2

  1. Pingback: Week diary #17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s