Week diary #17

Het is alweer zondag. En het klink heel afgezaagd en cliché, maar de tijd gaat zo snel voorbij. Ik heb best wel een leuke week achter de rug en vandaag lezen jullie wat ik allemaal gedaan heb deze week.

Zondag

Op zondag deed ik zoals gewoonlijk heel weinig. Ik las vooral heel veel en las mijn derde boek van de week uit. Dat is voor mijn doen echt heel veel om te lezen in een week. Sowieso ga ik wel lekker met lezen de laatste tijd, vooral te danken aan het feit dat ik regelmatig in het OV zit.

Maandag

Maandag was het zoals gebruikelijk weer tijd om naar Amsterdam te gaan, boodschappen te doen en om half vier naar college te gaan. Maar ik had wel iets leuks om naar uit te kijken. Niels kwam namelijk ’s avonds eten en bleef slapen. Het was een hele gezellige avond met Finding  Dory en een beetje te veel wijn.

wp-1489185035195.jpg

En ik kreeg deze dag ook nog een heel erg lente gevoel, door deze tulpen en het zonnetje in mijn kamer!

Dinsdag

Dit was echt een hele luie releaxte dag. Niels en ik waren allebei vrij en dat was een heel goed excuus (naast het feit dat we allebei een klein beetje een kater hadden haha) om lekker uit te slapen en heel weinig uit te voeren. Toen hij ’s middags weer naar huis was, besloot ik, voordat ik echt weer aan de studie moest, nog even een stuk te gaan wandelen buiten. Ik vind het soms gewoon heel fijn om buiten even mijn hoofd leeg te maken voordat ik weer de hele dag binnen aan deadlines moet doorbrengen. Het was echt een hele fijne wandeling en de zon scheen zelfs af en toe.

wp-1489185057141.jpg

Woensdag

Woensdagochtend gebruikte ik om nog wat de studeren en wat blogposts te schrijven. ‘S middags ging ik lunchen met een vriendin en daarna moest ik werken van 16-19, wat echt heel saai was, want er was echt heel weinig te doen. Omdat Niels ook pas om zeven uur klaar was met werken, besloten we na werk samen nog even wat te gaan eten voordat ik weer naar Amsterdam ging. Helaas miste ik wel net mijn trein en had die daarna twintig minuten vertraging, waardoor ik drie kwartier op een koud station moest wachten, gelukkig had ik een boek bij me.

Donderdag

En toen ging de wekker weer vroeg. Om negen uur had ik college, maar omdat dit de laatste keer deze periode was, voelde het wel wat minder erg om zo vroeg op de VU te zijn. En daarna had ik weekend dus dat was ook wel fijn om naar uit te kijken. Ik werkte in de avond nog een paar uurtjes en daarna was het echt tijd voor het weekend.

Vrijdag en zaterdag

Deze dagen deed ik niet heel veel. Vrijdag moest ik nog even een deadline voor mijn studie afmaken en maakte nog een wandeling in de zon. En zaterdag moest ik ’s avonds werken en daarna keek ik de finale van Wie is de mol?

Artikelen die deze week online kwamen

Recensie: Saffierblauw (Edelsteentrilogie #2) – Kerstin Gier

Favoriete Quotes uit boeken #2

Films die ik de afgelopen tijd gezien heb

1000 vragen aan jezelf #6

Recensie: IJs & Steen (Water en Vuur #2) – Victoria Scott

Dit was mijn week. Ik vond dit echt een hele fijne week, want ook al was ik druk met studie, ik had ook genoeg tijd voor leuke dingen. Komende week wordt een stuk rustiger. Ik heb namelijk alleen op maandag college, hoef alleen woensdagochtend een paar uurtjes te werken en heb helemaal geen deadlines. Daarnaast is mijn vriend de hele week vrij van werk en hebben we dus komende week, net als afgelopen week eigenlijk, best veel tijd om elkaar te zien. En dat is heel fijn, want meestal is dat helemaal niet het geval en moeten we heel erg puzzelen om tijd voor elkaar vrij te maken. Ik heb in ieder geval heel veel zin in komende week, want het voelt wel een beetje als vakantie, dus hopelijk ook veel tijd voor lezen en bloggen!

Fijne zondag allemaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s