Week diary #18: een weekje rust en eindelijk een beetje lenteweer

Weer een week voorbij. En wat een week. Over het algemeen was ik heel vrolijk deze week, door het weer en omdat ik het lekker rustig had. Toch was ik niet alleen maar vrolijk deze week. Waarom niet? Dat lezen jullie verder op.

Ik had echt een hele rustige week deze week. Alleen op maandag had ik college en ik werkte alleen op woensdagochtend een paar uurtjes. Daarnaast had ik eindelijk eens een week zonder deadlines en duurt het nog twee weken voordat ik de eindopdrachten van mijn vakken van deze periode in moest leveren. Eigenlijk best relaxed toch?

Ik was dan ook bijna de hele week in Rotterdam. Alleen maandag ging ik even naar de uni en bleef ik daarna ook op mijn kamer in Amsterdam. Na college maakte ik wat te eten en keek tijdens het eten Zondag met Lubach terug. ‘S avonds keek ik televisie, blog de ik wat en zat ik nog een tijdje aan de telefoon met mijn vriend. En dat allemaal tegelijk #multitasken.

Op dinsdag sliep ik een beetje uit, maar niet te lang. Ik ging namelijk bij mijn vriend langs deze dag en aangezien dat toch wel twee uur reizen is, wilde ik wel een beetje op tijd weg. Toen ik eenmaal bij hem was, scheen de zon zo lekker dat we eerst besloten om even een rondje te gaan lopen buiten. Best wel fijn, want vanuit zijn huis loop je best wel snel midden in de natuur. Daarna keken we nog een filmpje en liet hij nog zien wat hij allemaal van plan is om te gaan doen tijdens zijn vakantie in Australië: waar ik best wel een beetje heel erg jaloers van werd haha. Rond vijf uur ging ik weer richting mijn ouders en at onderweg nog een patatje bij de Bram Ladage.

20170314_162533.jpg
Woensdag moest ik om half zeven werken. Veel te vroeg! Maar een voordeel was dat ik om half tien alweer naar huis kon, wel eerst nog even stemmen natuurlijk.

Donderdag was het zulk lekker weer hè. Ik werd daar écht zo vrolijk van. Alhoewel ik me niet de hele dag zo vrolijk voelde. Mijn vriend vloog namelijk donderdagavond naar Australië en dus moesten we voor drie weken afscheid nemen. Gelukkig hadden we donderdag wel nog een paar uurtjes de tijd om elkaar te zien. Omdat het zulk mooi weer was, besloten we af te spreken in het Kralingse Bos en lekker in de zon te gaan zitten. Dat was natuurlijk weer hartstikke gezellig, maar het afscheid was wel moeilijk al is het maar voor drie weken.

Ik dacht ook eerst dat ik hem vast niet heel erg zou gaan missen, omdat het maar voor drie weken is, maar ik merk de laatste dagen wel dat ik het toch best wel moeilijk  vind dat ie helemaal aan de andere kant van de wereld zit. Het voelt eigenlijk gewoon een beetje dubbel, omdat ik het heel leuk voor hem vind dat hij daar is en ik hoop dat hij het heel leuk gaat hebben, maar daarnaast ga ik hem denk ik ook wel heel erg missen al weet ik best dat ik wel drie weken zonder hem kan.

wp-1489870067096.jpg

De rest van de week deed ik eigenlijk niet zo heel veel bijzonders meer. Behalve lekker veel lezen.

Dat was mijn week alweer. Opzich wel een leuke week, al was afscheid nemen van mijn vriend wel even lastig. Komende week heb ik weer geen colleges, maar wel weer genoeg te doen aan mijn studie, dus daar zal ik vooral heel veel mee bezig zijn denk ik.

Artikelen die deze week verschenen

Recensie: De Kids of Appetite – David Arnold

Boeken die ik vroeger las #2

Book Blogger Life|Bloggen als je weinig tijd hebt

1000 vragen aan jezelf #7

Stedentrip: Berlijn!

Fijne zondag allemaal!

Advertenties

2 gedachtes over “Week diary #18: een weekje rust en eindelijk een beetje lenteweer

  1. Rowan zegt:

    Zo toevallig, Audun gaat volgende week ook naar Australië! Hij gaat ook drie weken, maar door scripties zie ik hem pas in mei of juni weer 😦 Dus ik ben stiekem best een beetje jaloers op jullie drie weken haha.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s