Mooie boekcovers #1

De meeste boekenliefhebbers kennen het probleem wel. Je bent in de boekwinkel en je ziet een boek met de mooiste cover ooit. Je hebt geen idee waar het boek over gaat, maar je weet één ding zeker: je MOET dat boek hebben. De cover is namelijk echt een lust voor het oog en zou echt prachtig staan in je boekenkast die toch al overvol is van alle boeken die je al gekocht hebt. Soms komen er echt van die boeken uit die er zo mooi uit zien dat je er wel naar kan blijven kijken en vandaag deel ik een aantal van die boeken met jullie die je alleen om de mooie cover al zou willen kopen.

 

Wat is jouw favoriete boekcover?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s