Week diary #19

Ik heb al een aantal weken geen week diary meer geschreven. Ik had gewoon niet genoeg interessants te melden. Ik denk dat ik ook gewoon niet meer elke week een week diary ga schrijven, maar gewoon om de paar weken een overzicht van alle leuke en misschien minder leuke dingen die ik de afgelopen tijd gedaan heb en een kleine vooruitblik op de komende tijd. Misschien moet ik dan alleen wel een nieuwe naam gaan bedenken voor deze rubriek haha.

Zo’n twee weken geleden was het opeens heel lekker weer. De perfecte gelegenheid natuurlijk om met een boek in de zon te gaan zitten. Dat is dan ook precies wat ik die week heel veel deed, al moest ik daarnaast ook nog aan het werk aan een deadline voor een herkansing en zelfs dat deed ik voornamelijk in de zon.

wp-1491684432846.jpg

Ook kon ik de afgelopen weken wat meer aan de slag met mijn scriptie. Aan de ene kant wel fijn om eindelijk echt een start te kunnen maken, maar aan de andere kant gaat er de komende tijd waarschijnlijk ook wel heel veel tijd in mijn scriptie zitten.

Gelukkig was er ook nog tijd voor leuke dingen. Ik ging onder andere twee keer een avond uit met mijn collega’s, wat altijd heel erg gezellig is. Daarnaast vierde een vriendin van mij afgelopen vrijdag haar verjaardag, wat ook erg leuk was, want sommige van de vrienden die hier waren, had ik alweer een tijdje niet gezien en dus hadden we genoeg om over bij te praten. Ondanks dat ik het die avond helemaal niet laat wilde maken, omdat ik zaterdag de hele dag moest werken, werd het toch best laat.

Dat was eigenlijk alweer alles wat ik over de afgelopen weken te melden had. De komende tijd zal ik denk ik wel redelijk druk zijn met mijn scriptie, volgende week is het natuurlijk Pasen en aan het eind van de maand ga ik naar Berlijn.  Verder is mijn vriend sinds gisterenochtend weer terug van vakantie na drieëneenhalve week en die ga ik vandaag eindelijk weer eens zien en aangezien het zulk mooi weer wordt, kunnen we ook nog eens van de zon genieten. Dubbel feest dus!

Fijne Zondag allemaal!

Advertenties

Een gedachte over “Week diary #19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s