Week diary #20|Pasen, scriptiegezeur en zomerweer

Ja ik weet het. Het is dinsdag en dus een hele rare dag om een week diary online te zetten. Bovendien, schreef  ik vorige week niet dat ik dit niet meer elke week ging doen, omdat ik het idee had dat ik niet altijd evenveel te melden had en dat mijn weken best wel saai waren. Ja klopt, maar afgelopen week was best wel leuk, dus ach waarom niet. Ik heb ook niet heel veel inspiratie voor andere artikelen op het moment en ik lees ook niet zoveel boeken als ik zou willen, dus ben ik al blij als ik één recensie per week online kan zetten. En aangezien het Pasen was en de week voor mijn gevoel echt tot gisteren liep, komt de week diary van deze week op dinsdag online.

Vorige week zondag was het zulk lekker weer, zeker als je het vergelijkt met het weer de afgelopen dagen was het echt zomer. De perfecte dag dus om buiten door te brengen en dat deed ik met Niels, die eindelijk weer terug was van vakantie, en een boek. Echt een heerlijke dag.

 

De volgende paar dagen was het helaas tijd om maar weer eens aan mijn scriptie te gaan werken. Niet altijd even leuk, maar ja dat moet toch ook gebeuren en gelukkig is mijn onderwerp wel heel leuk. Maandag en dinsdagochtend werkte ik dus vooral aan mijn scriptie, maar op dinsdagochtend had ik wel wat leuks om naar uit te kijken. ‘S middags ging ik namelijk samen met Niels aar Beauty and the Beast.


Aan het eind van de week was het natuurlijk Pasen, maar voordat ik kon gaan genieten van twee vrije dagen moest ik helaas wel nog even van 7-17 werken op zaterdag. Het was natuurlijk lekker druk in de supermarkt met alle mensen die paasinkopen moesten doen. Gelukkig was het ondanks de hele lange dag en de drukte best wel gezellig, met een paaslunch en leuke mensen om mee te werken, vloog de tijd en was het zo vijf uur. Al was ik wel echt heel moe toen ik weer thuis kwam.

Op eerste paasdag deed ik echt bijzonder weinig. Wel heb ik lekker veel gelezen in Op de rand van het niets. Tweede paasdag was wel lekker druk. Ik ging eerst ’s middags met Niels koffiedrinken bij de Bagels & Beans (en ik kon het daarna niet laten om ook nog even de Donner in te duiken haha) en ’s avonds ging ik met mijn ouders, broertje en opa en oma sushi eten. Een hele geslaagde dag.

Dat was mijn week alweer. Eindelijk heb ik er ook eens aan gedacht om veel foto’s te maken, want dat vergeet ik nog wel eens. Op naar een nieuwe week en jongens over een week zit ik gewoon in Berlijn, daar heb ik zoveel zin in. Wat hebben jullie gedaan deze paasdagen?

Advertenties

2 gedachtes over “Week diary #20|Pasen, scriptiegezeur en zomerweer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s