It’s my birthday!

Jeeej vandaag ben ik jarig en word ik alweer drieëntwintig. Vandaag heb ik een lekkere rustige dag. Ik ben namelijk vrij en heb mijn verjaardag eigenlijk al gevierd en heb ook al mijn cadeautjes al gehad, maar dus mooi de gelegenheid vandaag om een beginnetje te maken aan al die nieuwe boeken die ik gehad heb.

Afgelopen zondag ging ik al uiteten voor mijn verjaardag, die van mijn oma en die van mijn opa die ook vandaag jarig is. Lekker sushi eten bij de Shabu Shabu. Van mijn opa en oma kreeg ik Een miljoen werelden met jou en Levana.

20170529_121401.jpg

Gisterenavond kwam Niels naar mij en bestelde we pizza, want lekker makkelijk haha. We hadden allebei namelijk helemaal geen zin om te koken. Later op de avond kwamen er nog vier vriendinnetjes (+aanhang) van mij langs en dat was ook hartstikke gezellig. Ik kreeg allemaal boekenbonnen, dus ik kan weer flink gaan shoppen. Vanochtend werd ik gewekt met een ontbijtje op bed door Niels, wat natuurlijk perfect wakker worden is, en kreeg ik de geïllustreerde versie van Harry Potter and the philosopher’s stone (Echt zo mooi!!). Helaas moest hij daarna wel weg om de rest van de dag te werken.

20170530_092918.jpg

Vandaag ben ik dus lekker vrij. Ik ga nu richting Rotterdam om te lunchen met mijn moeder bij de Bagels & Beans en de tijd in de trein ga ik gebruiken om te lezen. Verder ga ik lekker weinig doen vandaag.

 

Advertenties

2 gedachtes over “It’s my birthday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s