Zomer 2017

Het is alweer juni, het weer wordt alweer wat zomerser en dat betekent dat het ook alweer bijna vakantie is. Soort van dan, want ik moet wel nog even aan mijn scriptie de komende maand. Dus dacht ik laat ik mijn plannen voor deze zomer eens met jullie delen.

Snapchat-1338171978

Studie

Helaas zal ik de komende tijd nog wel even bezig zijn met mijn studie. Ik moet mijn scriptie namelijk nog afronden. Eigenlijk moet ik daar nu aan schrijven in plaats van aan dit artikel, maar ja even pauze haha. Ik hoop dat mijn scriptie snel af is en dat ik het gewoon in één keer haal, want eerlijk gezegd ben ik er inmiddels wel een beetje klaar mee.

Verder moet ik gaan kijken welk vak ik in september nog ga volgen. Doordat de uni een beetje onhandig bezig is geweest, mis ik nog negen studiepunten om mijn master af te ronden, dus dat is weer lekker handig. Gelukkig zitten er zoveel keuzevakken in mijn studie dat ik vast nog wel een leuk vak kan vinden. Verder ben ik aan het kijken of ik daarnaast misschien nog ergens stage kan lopen of werk kan vinden dat meer aansluit bij mijn studie.

Werken

Ik hoop dat ik deze zomer wat extra uurtjes kan werken bij de appie. Ik kan het geld namelijk best wel goed gebruiken. Vooral omdat ik vanaf september geen recht meer heb op studenten-ov en ik dus moet gaan betalen voor het openbaar vervoer. Wat echt zo balen is, want OV is duur. Ik moet denk ik echt nog even goed gebruik gaan maken van gratis OV zolang het nog kan. Wel balen dat je in de zomer sowieso een maand niet gratis kan reizen.

20170529_153446

Lezen

De zomer is natuurlijk de perfecte gelegenheid om eens flink wat te lezen en zo mijn TBR wat te verkleinen. Hopelijk wordt het een beetje lekker weer, zodat ik veel buiten kan lezen. Vooral ook omdat ik bijna de hele zomer thuis ben, dan wil ik in ieder geval wel nog een beetje van de zon kunnen genieten.

bruges-1508382_1280

Brugge

Het leukste van de zomer tot het laatst bewaard. Zoals ik net al schreef ben ik bijna de hele zomer gewoon in Nederland, maar 16 t/m 18 augustus ga ik nog drie daagjes naar Brugge met mijn lieve vriend. We wilden heel graag nog een paar daagjes weg en van de week vonden we ineens best wel goedkope treintickets en hotel in Brugge. En we kunnen zijn verjaardag gelijk daar vieren, want hij is de dag voordat we gaan jarig. Ik heb er nu al echt heel veel zin in, want volgens mij is Brugge echt een mooie stad. Ik heb in ieder geval iets leuks om de komende maanden naar uit te kijken. Mocht iemand nog tips hebben over Brugge dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Voorlopig heb ik dus nog niet echt vakantie, maar ik maak tussendoor zoveel mogelijk tijd om te lezen en te bloggen. Ik ben wel heel blij dat ik in augustus nog een paar daagjes weg ga, want zo heb ik toch nog een beetje een vakantiegevoel.

Wat ga jij doen deze zomer?

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Zomer 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s