Over mij

Ik ben Bianca en ik ben 24 jaar oud. Op deze blog kunnen jullie lezen over mijn dagelijkse belevenissen, vooral op het gebied van boeken en reizen. Lezen is één van mijn favoriete bezigheden. Als ik een dag niks te doen heb, ben ik gerust een dag lang alleen maar aan het lezen. Ik ben fan van veel verschillende soorten boeken van young adult tot thrillers. Maar als ik echt een favoriet zou moeten aanwijzen, dan zou dat zeker Harry Potter zijn. Met deze boeken heb ik kennisgemaakt toen ik pas een jaar of negen was. Mijn moeder las de eerste paar delen toen aan mij voor. Daarna heb ik de latere delen zelf ook nog gelezen en inmiddels ook vaak herlezen in zowel het Nederlands als het Engels. Elke keer blijft het weer geweldig om jezelf helemaal te kunnen verliezen in de wereld van Hogwarts.

Naast lezen is reizen ook een grote hobby van mij. Als ik het geld had, zou ik het liefst alle mooie en verre plekjes op de wereld bezoeken. Helaas blijft het voorlopig wat dichter bij huis, want als arme student kan ik al die verre bestemmingen kan ik nu helaas nog niet betalen. Maar ook in Europa zijn natuurlijk de mooiste plekjes te vinden en die laat ik jullie natuurlijk graag zien.

Mochten jullie nog vragen hebben dan mogen jullie die natuurlijk altijd stellen!

DSCN3143

 

Contact

Bookalicious Journey is ook te vinden op verschillende Social Media:

Voor vragen of suggesties over mijn blog kun je contact opnemen via het volgende e-mailadres: bookaliciousjourney@gmail.com of via het onderstaande contactformulier.

 

Advertenties