Over mij

Ik ben Bianca en ik ben 26 jaar oud en ik woon in de buurt van Rotterdam. Van kleins af aan ben ik al gek op alles wat met taal te maken heeft. Ik verslind al boeken zo lang ik me kan herinneren en ook schreef ik als kind al allerlei verhalen. Als je mij zonder mijn neus in een boek of met en pen/laptop in de hand tegenkomt, moet je je serieus afvragen of ik misschien ziek ben. Niet gek dus dat ook nu nog mijn grote passie ligt bij alles wat met teksten te maken heeft.

Ik heb inmiddels een Bachelor opleiding Taalwetenschap en een Masteropleiding Communicatie- en informatiewetenschap afgerond en daarna verschillende cursussen gevolgd op het gebied van schrijven en corrigeren van teksten. Ik kan dus wel zeggen dat ik daar inmiddels aardig wat ervaring heb opgedaan op het gebied van teksten voor verschillende doelgroepen.

Ook blog ik al een aantal jaar over boeken en reizen op de blog Bookalicious Journey op deze site. Hier is inmiddels ook het bedrijf Tekstbureau Bookalicious Journey uit voortgekomen. Vanuit dit bedrijf schrijf en corrigeer ik teksten voor verschillende opdrachtgevers. Benieuwd of ik ook wat voor jou kan betekenen? Als je ergens hulp bij nodig hebt op het gebied van teksten is de kans groot dat ik je kan helpen. Kijk gerust rond op de site voor meer informatie hierover en mocht je nog vragen hebben, mag je die altijd stellen!

DSCN3143

Contact

Bookalicious Journey is ook te vinden op verschillende Social Media:

Voor vragen of suggesties over mijn blog kun je contact opnemen via het volgende e-mailadres: bookaliciousjourney@gmail.com of via het onderstaande contactformulier.