Vakantieplannen 2019

Een nieuw jaar betekent ook weer op zoek naar nieuwe vakanties voor dat jaar. Mijn vriend en ik zijn nou eenmaal allebei gek op reizen, dus het duurt bij ons nooit lang voordat er weer een vakantie op de planning staat. Voor 2019 hebben we al een tijdje één reisje vaststaan en inmiddels zijn we ook druk aan het plannen voor een tweede reis. Het leek mij dus wel weer eens leuk om jullie daarover bij te praten.

Parijs

Op het eerste reisje hoeven we niet lang meer te wachten. Begin februari stappen we namelijk in de Thalys voor een een lang weekend in Parijs. Ik ben er al eerder geweest, maar voor m’n vriend wordt het de eerste keer in deze stad. We zijn er vier dagen dus genoeg tijd om heel veel te zien, maar ook om lekker rustig aan te doen. Ik heb hier echt heel veel zin in. Sowieso omdat vakantie met m’n vriend altijd enorm leuk is en ik vind het eigenlijk wel heel fijn om in deze koude donkere wintermaanden lekker even weg te gaan.

Interrailen Zwitserland & Italië

Daarnaast gaan we eind mei/begin juni 2,5 week interrailen door Zwitserland en Italië. Het lijkt ons wel weer eens wat anders om met de trein op vakantie te gaan en het hele bedenken van een route brengt me al helemaal in vakantiestemming. Al vraagt het wel om veel uitzoekwerk. Italië is mijn favoriete vakantieland, dus om daar weer heen te gaan vind ik heerlijk en Zwitserland ken ik helemaal niet goed, maar het lijkt me zo’n mooi land om te gaan ontdekken. De voorlopige route die we op het oog hebben is: Basel – Lugano – Florence – La Spezia – Milaan – Interlaken – Bern.

Twee mooie reizen om naar uit te kijken dus. Heb jij al vakantieplannen voor dit jaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.