Reis Bucketlist #2: Berlijn

Deze keer in de Reis Buckektlist een hele normale stad, waar heel veel mensen al zijn geweest. Ikzelf ben er echter helaas nog steeds niet geweest en ik zou er super graag een keer heen willen. Vandaag staat centraal: Berlijn!

Ik vind het echt heel jammer dat ik hier nog nooit geweest ben, vooral ook omdat deze stad relatief dichtbij is. Het is er helaas nog steeds niet van gekomen om naar Berlijn te gaan, maar ik heb al van zoveel mensen gehoord dat het echt een aanrader is en als ik zo de foto’s bekijk, kan ik dat denk ik alleen maar beamen.

 

Zijn jullie wel eens in Berlijn geweest? Wat vonden jullie er van? 

5 reacties op “Reis Bucketlist #2: Berlijn

    1. Rond kerst lijkt mij ook heel mooi ja! Ik heb dat met de meeste steden wel, dat ik daar wel eens rond kerst heen zou willen. Dankjewel!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.