Currently watching on Netflix #1

Het valt niet te ontkennen. Sinds ik Netflix heb, heb ik een kleine Netflix-verslaving (of nou ja misschien niet zo heel klein, maarja je moet die acht euro per maand er toch uithalen). Op dit moment ben ik bezig met verschillende series, al kijk ik de een op het moment iets vaker dan de ander. Als ik namelijk eenmaal aan een serie begonnen ben, wil ik ook alleen maar deze serie verderkijken en vergeet ik alle andere series waar ik nog mee bezig was. Vandaag een overzicht van de series die ik momenteel kijk.

The 4400
The 4400 is op dit moment mijn grootste verslaving. Ik heb in een paar weken tijd bijna drie seizoenen gekeken. Voordat ik een deze serie begon, had ik er nog nooit van gehoord, maar toen de serie tussen mijn aanbevelingen verscheen, besloot ik het er maar gewoon op te wagen. En ik werd niet teleurgesteld, want het is echt een serie voor mij.

The 4400 gaat over 4400 (logisch) mensen die sinds 1943 vermist zijn geraakt. Ik een dag keren alle vermisten plotseling op onverklaarbare wijze weer op en ze zijn geen dag ouder geworden. De overheid onderzoekt de 4400 om erachter te komen waar ze zijn geweest en waarom ze zijn teruggekeerd. Het wordt al snel duidelijk dat hun aanwezigheid de mensheid zal veranderen op een manier die niemand ooit had kunnen bedenken.

Homeland
Homeland is echt een serie voor mij. Veel actie, maar ook een goede verhaallijn van de hoofdpersonages.
Homeland draait om het leven van de CIA-agent Carrie Mathison en de Amerikaanse marine sergeant Nicholas Brody. Brody is acht jaar vermist geweest in Irak en iedereen gaat er van uit dat hij is vermoord. Maar dan keert hij weer terug en wordt hij gezien als de grote held. Carrie denkt hier echter anders over. Zij verdenkt hem ervan dat hij in werkelijkheid lid is van Al Qaeda en van plan is een terroristische aanval te plegen. Vertrouwend op haar instinct riskeert ze haar reputatie, haar carrière en zelfs haar verstand om de waarheid te achterhalen

Shadowhunters
Dit is een nog relatief nieuwe serie op Netflix. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering, dus binge-watching zit er bij deze serie niet in. Ik ben deze serie gaan kijken, omdat er veel over gesproken werd, zowel positief als negatief. Nu moet ik tot mijn spijt bekennen dat ik de boeken nog niet gelezen heb (shame on me, ik weet het). Ik heb dus geen vergelijkingsmateriaal. Tot nu toe vind ik de serie best wel leuk en ik weet nu in ieder geval zeker dat ik de boeken ook nog wil gaan lezen, vooral omdat iedereen zegt dat de boeken veel beter zijn.

Het aantal series dat ik nu aan het kijken ben, valt dus nog wel mee. Maar er zijn ook nog wel een aantal series waar ik op het nieuwe seizoen aan het wachten ben:

– Orphan Black: Ik heb een paar weken geleden de laatste aflevering van seizoen 3 bekeken en ik kan echt niet wachten tot seizoen 4 op Netflix verschijnt.
– Once Upon A Time: Dit is echt mijn favoriete serie. Ik ben namelijk echt gek op sprookjes. Dus van mij mag het nieuwe seizoen nu op Netflix komen, dan kan ik mezelf weer een weekend gaan opsluiten in huis.
– Under the dome: Hoewel ik heb gehoord dat seizoen 3 jaar slecht is, wil ik toch wel graag verder kijken. Ik ben wel bang dat het tegen gaat vallen nu ik het boek inmiddels gelezen heb, dit boek was trouwens echt geweldig. Ik wil toch wel verder kijken, want ik kan niet zo goed tegen stoppen halverwege een serie. Ik moet dan gewoon doorkijken.

Dit waren wel mijn serie-verslavingen op dit moment. Toch nog best veel als ik het zo op een rij die staan. Misschien dat ik ook nog een keer een post schrijf over de series die ik al afgekeken heb.

Tot de volgende keer!

Bianca

Hebben jullie nog serie-verslavingen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.