Zweden dag 10: Tossebergsklätten

Op deze tiende dag van de vakantie hebben we een lekker rustig dagje. ‘S ochtends is het weer tijd om boodschappen te doen in de dichtsbijzijnde stad Torsby. Daarna zitten we lekker in het zonnetje met een boek en uitzicht op het meer.

snapchat-2776098276517916996.jpg

‘S middags rijden we weer richting Torsby, maar dan iets je verder door. Tussen Torsby en Sunne bevindt zich namelijk de Tossebergsklätten. Dit is een berg met een uitkijktoren op de top waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op het Övre Frykenmeer dat 40 kilometer lang en 2 kilometer breed is. Het uitzicht boven is inderdaad erg mooi en het was ook echt heerlijk weer, daarom besloten we boven op de berg ook een ijsje te nemen (dit keer nam ik wel een foto).


Daarna gingen we weer terug naar ons huisje om koffie te drinken met (alweer) een kaneelbol. Na het avondeten maakte we nog een kleine avondwandeling in de omgeving van het park. Helaas zat het echt vol met muggen, maar toch was het wel lekker om even een rondje te wandelen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.