De laatste dagen in Zweden

Jaja ik leef nog steeds. Ik weet dat het al weer een tijdje geleden is dat ik iets geschreven heb op mijn blog, maar ik hoop dat nu ik weer een beetje terug in het studeerritme ben, ik ook weer wat meer tijd heb om te bloggen.

Afgelopen maandag begon in aan mijn master Schrijven en Vertalen, waar ik misschien binnenkort wel een artikel over schrijf, en het jaar ging gelijk druk van start.Ik had gelijk alweer heel veel best wel lastige artikelen te lezen en verschillende opdrachten in te leveren. Daarnaast moest ik ook nog werken en wilde ik natuurlijk ook mijn vriend nog ergens tussendoor zien. Het was dus even zoeken naar een balans tussen studie, werk en sociaal leven. Maar nu ik weer een beetje aan dit drukke leven gewend ben, hoop ik weer tijd te krijgen om te bloggen én te lezen, want ook dat heb ik afgelopen week nauwelijks gedaan.

Maar goed genoeg over mijn niet zo interessante leven van de afgelopen week. Jullie hebben namelijk nog een verslag en foto’s tegoed van de laatste dagen van mijn vakantie in Zweden. Ik heb besloten deze drie dagen samen te voegen en vooral heel veel foto’s te laten zien, want die zeggeb eigenlijk al genoeg over hoe prachtig vooral de natuur was in Zweden.

Één  van de laatste dagen in Zweden gingen we richting de Noorse grens en kwamen we in een prachtig natuurgebied rond een meer dat zowel in Zweden als Noorwegen ligt terecht.

Ook bezochten we een waterval waar je heerlijk kon wandelen.

En op onze laatste avond in Zweden maakte ik nog een aantal foto’s van de zonsondergang boven het meer. En ik moet zeggen dat ik deze foto’s echt heel goed gelukt vind.

En toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Eerst naar Göteborg waar we nog een middag doorbrachten en toen met de boot op naar Kiel en door naar Nederland (waar het inmiddels boven de 30 graden was, heel wat anders dan de 20 graden van de laatste dag in Zweden).

Eén gedachte over “De laatste dagen in Zweden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.