Boekenseries die ik nog steeds niet uit heb

In de loop der jaren ben ik met verschillende series begonnen met lezen. Veel van deze series ben ik aan begonnen, maar heb ik nog niet afgelezen, omdat ik gewoon te veel boeken wil lezen. Ik besloot eens op een rijtje te zetten welke series ik nog steeds af moet lezen, in de hoop dat ik ook eens echt verder ga lezen. Vandaag deel ik dit lijstje met jullie.

De verborgen universiteit – Natalie Koch

De eerste twee delen van deze serie heb ik gelezen, maar op een of andere manier kom ik er maar niet aan toe om het derde deel te lezen. Terwijl ik deze serie wel heel leuk vond om te lezen.

De kronieken van de onderwereld – Cassandra Clare

De eerste vier boeken heb ik inmiddels gelezen en ik ben nu met het vijfde boek bezig. Ik vind deze serie echt helemaal geweldig, de schrijfstijl van Cassandra Clare is gewoon heel goed. Ik wil eigenlijk deze serie gewoon die jaar nog uitlezen en dat moet wel gaan lukken denk ik.

Firebird – Claudia Gray

Het eerste boek heb ik gelezen en eigenlijk wilde ik het tweede boek gelijk toen het uitkwam ook lezen, omdat ik echt graag wil weten hoe het verhaal verder gaat. Maar ik heb het boek nog steeds niet gekocht en behalve dat ik het graag wil lezen wil ik het ook gewoon in mijn boekenkast hebben. Misschien een goed kerstcadeautje?

Mistborn – Brandon Sanderson

 

Oh jongens deze serie is zo goed. Sowieso vind ik Brandon Sanderson echt een geweldige schrijver. De wereld in deze boeken is gewoon zo goed beschreven. Ik moet echt verder lezen, maar ik kom er gewoon niet aan toe. De eerste twee delen heb ik gelezen, nu de rest nog. Helaas zijn niet alle delen in het Nederlands vertaald.

Eindeloos verliefd – Kerstin Gier

Ik had het lezen van deze serie zo lang uitgesteld, omdat ik dacht dat de boeken niet echt iets voor mij zouden zijn. Maar ik las het eerste boek op vakantie afgelopen zomer en ik moet zeggen dat het me positief verraste. Ik wil nu zeker de twee andere boeken ook gaan lezen.

Water en vuur – Victoria Scott

Het eerste deel kreeg ik voor mijn verjaardag en las ik volgens mij binnen een dag uit. Het tweede boek wilde ik eigenlijk daarna zo snel mogelijk lezen, maar om een of andere reden heb ik het boek nog steeds niet en dus ook nog steeds niet gelezen.

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs

Weer zo’n geweldige serie. Ik vind deze boeken gewoon zo bijzonder (haha) door de combinatie van tekst en afbeeldingen. De eerste twee boeken las ik zo uit, maar het derde boek heb ik helaas nog niet in mijn bezit. Daar moet snel verandering in gaan komen, want ik wil echt het einde van de serie lezen.

Ik bedenk me nu ook dat ik de film nog steeds niet gekeken heb.

Engelfors triologie – Sara B. Elfgren & Mats Strandberg

Ik leende het eerste deel van dit boek dit jaar in de bibliotheek en het verhaal pakte me echt meteen. De andere delen waren toen helaas niet te krijgen in de bieb en daarom heb ik toen niet meer verder gelezen. Misschien moet ik de boeken toch maar eens gaan kopen, want ik wil eigenlijk wel graag verder lezen.

De selectie – Kiera Cass

Nog zo’n serie waarvan ik dacht dat het niks voor mij zou zijn. Toch vond ik de eerste twee boeken best wel vermakelijk om tussendoor te lezen als ik bijvoorbeeld druk ben met studie. Eigenlijk zou ik dus nu verder moeten lezen, want door mijn studie kom ik nu nauwelijks aan lezen toe.

Alles bij elkaar nog best wel veel boeken. Misschien een goed voornemen voor 2017 om al deze series eindelijk maar eens verder te gaan lezen.

Welke serie moeten jullie nog steeds uitlezen?

4 reacties op “Boekenseries die ik nog steeds niet uit heb

  1. Aaah ik vind het ook zo jammer dat niet alle delen van Mistborn vertaald zijn. Maarja, dan stap ik na het vierde boek wel over op het Engels haha. Ik moet en zal ze allemaal lezen!

    Like

  2. Hmm nog best veel. De laatste twee delen van selectie en edelstenen serie nog helemaal bijna alles nog.

    Het heeft geen haast zodra ik eraan toe ben komt het wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.