Recensie|Alle sterren (The Lunar Chronicles #4.5) – Marissa Meyer

“It wasn’t until that moment, seeing Kai’s smile and being wrapped up in his arms–both of them ignoring the fact that the world was watching–that she realized he was the home she’d been missing.”

Titel: Alle sterren

Serie: The Lunar Chronicles #4.5

Auteur: Marissa Meyer

Uitgeverij: Blossom Books

Genre: Young Adult, Fantasy, Sci-fi

Waardering: 4.5/5 sterren

Laat je betoveren door negen nieuwe verhalen.
Hoe kwam Cinder in Nieuw Beijing terecht? Hoe werd Wolf een meedogenloze moordenaar? Waar komt Iko vandaan? Wanneer ontdekten lijfwacht Jacin en prinses Winter dat hun toekomst misschien anders zou worden dan verwacht?

Geheimzinnig, romantisch en verrassend: in Alle sterren kom je meer te weten over je favoriete personages in het Lunar Chronicles-universum. Een onmisbaar deel voor alle fans!

20170820_142735

Wat was ik blij dat de Lunar Chronicles na Winter nog niet helemaal afgelopen was. Ik heb echt heel erg genoten van deze serie en Alle Sterren was precies wat ik nog nodig had. Negen nieuwe verhalen over de personages uit deze serie van Marissa Meyer met nog veel meer achtergrond informatie over de personages en de wereld waarin het verhaal zich afspeelt.

Door de verhalen in dit boek begrijp je de dingen uit de serie gewoon net ietsje beter en hoewel ik sommige verhalen leuker vond om te lezen dan andere is er geen een verhaal in dit boek dat ik met tegenzin heb gelezen. Dat is echt te danken aan het feit dat Marissa Meyer in The Lunar Chronicles zulke geweldige en goed uitgewerkte personages heeft weten neer te zetten. Hierdoor wilde ik als lezer steeds meer van hen weten en wilde ik na Winter ook zeker geen afscheid van ze nemen. Alle Sterren is de perfecte aansluiting op die gevoelens die ik had na het dichtslaan van Winter.

“The first time, he had wondered why she liked books so much, and if it had anything to do with why he liked spaceships. Because they could take you somewhere far, far away”

Absolute favoriet uit het boek is het laatste verhaal en dan vooral het einde daarvan. Dit was echt een perfecte afsluiting van de serie. Beter nog dan hoe het verhaal in Winter afgesloten werd.

Voor een fan van The Lunar Chronicles is Alle Sterren eigenlijk een onmisbaar boek. Je krijgt nog veel meer informatie over jouw favoriete personages en de serie krijgt de perfecte afsluiting die het verdient. Net als Levana is Alle Sterren een hele goede toevoeging aan de serie die je eigenlijk ook moet lezen als je echt alles van de personages en van de wereld waarin het boek zich afspeelt wilt weten.

“I will accept any amount of monsters my mind wants to give me, but I will not become a monster myself.”

2 reacties op “Recensie|Alle sterren (The Lunar Chronicles #4.5) – Marissa Meyer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.