Reizen|Stedentrips in Europa die ik nog wil maken

De vakantie is inmiddels voorbij en ik ben alweer druk aan het studeren. Voorlopig staat er dus geen vakantie op de planning, maar dat betekent niet dat ik niet een hele lange lijst heb met bestemmingen die ik ooit nog wil bezoeken. Stedentrips vind ik echt geweldige om te maken, omdat je in een paar dagen tijd een totaal onbekende stad (en cultuur) steeds beter leert kennen. Hoewel ik al veel leuke steden in Europa heb bezocht, zijn er natuurlijk ook nog genoeg die ik nog nooit gezien heb en waar ik wel heel graag ooit nog eens naar toe wil.

Dublin, Ierland

Ik schreef al eens eerder een artikel over dat ik Dublin ooit nog eens wil bezoeken en dat is zeker niet verandert. Sowieso staat Ierland wel op mijn lijstje om ooit nog eens te bezoeken.

Dublin, Trinity College, Bibliotheek

Kroeg, Dublin, Ierland, Bloemen Pracht

Lissabon, Portugal

Lissabon vind ik er altijd zo mooi en gezellig uitzien op foto’s en volgens mijn vriend is het een leuke stad. Daarom zou ik er ook graag een keer heen gaan.

Lissabon, Portugal, Oude Stad, Nacht

Lissabon, Tram, Historisch

Praag, Tsjechië

Praag doet me als ik er foto’s van zie altijd een beetje aan Boedapest denken. Aangezien ik Boedapest een hele leuke stad vond, lijkt Praag mij ook nog wel een keer leuk om te bezoeken.

Praag, Vltava, Rivier, Brug, Charles Bridge, Romance

Architectuur, Brug, Bouwwerken, Kasteel, Kerk, Stad

 

Sevilla, Spanje

Van Spanje heb ik eigenlijk alleen nog maar Barcelona gezien en ik zou graag nog veel meer van dit land zien. Vooral Sevilla lijkt me heel erg mooi, maar ook Valencia en Madrid staan nog op mijn lijstje.

Regionale Parlement, Spanje, Andalusië

Gouden Toren, Guadalquivir, Sevilla

 

Kopenhagen, Denemarken

Oké ik ben dus ooit al eens in Kopenhagen geweest, maar dat is een hele tijd geleden en ik weet er eigenlijk niet zoveel meer van. Bovendien heeft deze stad nou niet echt een hele grote indruk op mij gemaakt. Waarom ik er dan toch graag nog eens naar toe zou gaan? Ik hoor van best wel veel mensen dat ze Kopenhagen juist wel een hele leuke stad vinden, dus ik zou Kopenhagen best nog wel eens een kans willen geven.

Kopenhagen, Kobenhavn, Landschap, Huizen

Kleine Zeemeermin, Denemarken, Zee

Ik heb me voor dit lijstje heel netjes aan vijf bestemmingen gehouden. Ik zou zo nog veel meer steden kunnen noemen waar ik heen zou willen, maar deze vijf staan wel hoog op mijn verlanglijstje. Misschien maak ik ooit nog wel eens een tweede artikel hierover waarin ik andere steden benoem. Daarnaast wil ik binnenkort ook wel een artikel schrijven over bestemmingen buiten Europa die ik ook graan eens zou bezoeken.

Welke stad staat er op jouw lijstje om nog te bezoeken?

3 reacties op “Reizen|Stedentrips in Europa die ik nog wil maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.