Films die ik de afgelopen tijd gekeken heb #4

Het is nog niet zo lang geleden dat ik een artikel schreef over de films die ik gekeken had. Aangezien ik toch alweer een aardig aantal films heb gezien de afgelopen weken, deel ik vandaag weer een aantal films die ik de afgelopen tijd gezien heb.

The Hitman’s bodygard (2017)

The Hitman’s bodygard zag ik in de bioscoop en vond ik een hele goede film. Wat ik vooral leuk vond is dat een deel van het verhaal zich in Nederland (Amsterdam en Den Haag) afpeelt en dat maakt dat veel plekken herkenbaar zijn, er was soms zelfs wat Nederlands op de achtergrond te horen. De film zet vol met actie en vliegt daardoor voorbij.

Geostorm (2017)

Ook deze film zag ik in de bioscoop. Een goede film over klimaatverandering en natuurrampen, met op de achtergrond nog wat familieproblemen. Geostorm zag ik in IMAX en ik vond dat bij deze film echt wat toevoegen (bovendien is de vernieuwde IMAX-zaal van Pathé Schouwburgplein heel chill).

Blade runner 2049 (2017)

Deze film vond ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Er waren zeker stukken die heel interessant waren, maar ik vond de film nogal langdradig en het had naar mijn mening best wel wat korter gekund. Geen slechte film, maar er had meer uitgehaald kunnen worden. Het einde was wel enigszins verrassend en dat was wel fijn, aangezien ik verhaal net een beetje zat begon te worden en er toen toch nog een verrassend element in kwam.

Thor: Ragnarok (2017)

Nog een film die ik in de bioscoop zag en waar vooral mijn vriend heel graag naar toe wilde. Ondanks dat deze film niet meteen bovenaan mijn lijst stond om te gaan kijken, heb ik er wel heel erg van genoten. Het was een film vol actie en humor (soms een beetje flauw) en ik heb er zeker geen spijt van dat ik deze film heb gekeken.

Bolt (2008)

Bolt keek ik laatst op Netflix. Ik had zin in een film waar ik niet teveel bij hoefde na te denken en dan is een Disney film natuurlijk altijd een goed idee en deze had ik nog nooit gezien. Een leuke film, zoals je van Disney mag verwachten.

Welke films zag jij de laatste tijd?

 

Eén gedachte over “Films die ik de afgelopen tijd gekeken heb #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.