Coming soon|Films in december

Ik ben een beetje laat deze keer met de post over welke films er deze maand in de bioscoop verschijnen. Ik had de post wel al geschreven, maar was hem daarna helemaal vergeten om online te zetten. Dus hier komen ze alsnog, een paar dagen te laat, de films die in december in de bioscoop verschijnen.

Paddington 2

In de bioscoop: 6 december 2017

Het verhaal: Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy.

To see or not to see: Deze film wil ik heel graag zien. Paddington is gewoon heel erg schattig.

Star Wars: The Last Jedi

In de bioscoop: 13 december 2017

Het verhaal: The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

To see or not to see: Ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met Star Wars dus ik denk dat ik deze film aan me voorbij laat gaan.

Dr. Knock

In de bioscoop: 14 december

Het verhaal: Dr. Knock vertelt het verhaal van een gokker in de jaren 50 die zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten. Door op het schip goed naar mensen te luisteren weet hij zich te ontpoppen als iemand die er verstand van lijkt te hebben. Hij wint het vertrouwen van zijn ‘patiënten’ en dankzij de voldoening en warmte die hij van hen terugkrijgt besluit hij geneeskunde te gaan studeren. Enkele jaren later keert Knock met zijn diploma op zak terug naar Frankrijk en gaat hij in een klein dorpje grenzend aan de Zwitserse Alpen aan de slag als arts. De dorpelingen zijn argwanend naar hun nieuwe dokter maar langzaam wint hij het vertrouwen, tot zijn voormalige schuldeisers hem op het spoor komen en hem dreigen te ontmaskeren.

To see or not to see: Deze film lijkt mij het best wel leuk om te gaan kijken. Ik zag laatst de trailer en die zag er veelbelovend uit. Bovendien was Omar Sy in Intouchables echt heel erg goed, dus ik ben heel benieuwd hoe hij het er in deze film vanaf gaat brengen.

Breathe

In de bioscoop: 14 december 2017

Het verhaal: In het waargebeurde liefdesverhaal Breathe heeft de avontuurlijke en charismatische Robin Cavendish (Andrew Garfield) nog een heel leven voor zich wanneer hij plots verlamd raakt door polio. Tegen alle doktersadviezen in brengt zijn vrouw Diana (Claire Foy) hem van het ziekenhuis in Afrika weer naar huis in Engeland. Haar wilskracht, liefde en toewijding zorgen ervoor dat Robin ondanks zijn verlamming het leven weer oppakt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn ziekte en inspireren ze iedereen met hun onverwoestbare humor, lef en levenslust. Breathe is een hartverwarmend liefdesverhaal waarin elke dag geleefd wordt alsof het de laatste is. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van producent Jonathan Cavendish’ ouders, laat Breathe zien hoeveel impact Robins strijd heeft gehad op de mobiliteit van mindervaliden.

To see or not to see: Ik heb de trailer van deze film nu een aantal keer voorbij zien komen en alleen die ziet er al zo bijzonder uit dat ik deze film zeker wil gaan kijken.

Pitch Perfect 3

In de bioscoop: 21 december 2017

Het verhaal: Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg. In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

To see or not to see: Jaa natuurlijk wil ik deze film gaan kijken. De eerste twee Pitch Perfect films heb ik met veel plezier gekeken, dus dit laatste deel moet ik ook zeker gaan zien.

Jumanji: Welcome to the jungle

In de bioscoop: 21 december 2017

Het verhaal: Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die Jumanji heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.

To see or not to see: Deze trailer heb ik nu een aantal keer gezien in de bioscoop, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er van moet vinden. Nog een twijfelgevalletje dus of ik hier naar toe wil.

Naar welke film kijk jij uit in december?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.