Mini Filmrecensies|Met o.a The Shape of Water & Tomb Raider

Ik heb de afgelopen tijd weer lekker veel films gezien. Ik ben nog steeds heel blij met mijn pathé unlimited kaart, want ik ga nog steeds lekker vaak naar de bioscoop en als een film dan toch tegenvalt, heb ik er in ieder geval niet heel veel geld aan uitgegeven. Vandaag kunnen jullie de recensies lezen van zes films die ik de laatste tijd zag. Sommige vond ik erg goed en andere vielen toch wat tegen.

The Shape of Water

The Shape of Water is echt mijn favoriet van de afgelopen tijd. Het acteerwerk is heel goed, het plot zit goed in elkaar en de special effects zijn ook meer dan prima. Meer dan terecht wat mij betreft dat deze film meerdere Oscars heeft gewonnen. The Shape of Water is een heel bijzonder liefdesverhaal dat zeker het bekijken waard is.

Every Day

Deze film viel helaas wat tegen. Geen slechte film, maar nou ook niet meteen een film die je echt in de bioscoop moet gaan zien. Ik vond de verhaallijn vrij zwak en het acteerwerk was ook niet heel erg goed. Ik had het boek waar de film op gebaseerd is nog niet gelezen, maar ben hier ondanks dat de film tegenviel toch wel benieuwd naar. Over het boek lees ik namelijk wel heel veel goede dingen.

Game night

Eerlijk gezegd verwachtte ik van Game night vooral een film met heel veel geforceerde humor. Dat viel echter hartstikke mee. Ik heb vaak oprecht gelachen en ook de verhaallijnen zaten goed in elkaar. Ook was het hele spelletjeselement op verschillende gebieden doorgewerkt wat natuurlijk goed bij de titel en het onderwerp van de film past.

Bankier van het verzet

Nederlandse films vind ik meestal niet van zulk heel hoog niveau. Toch was ik wel heel benieuwd naar Bankier van het verzet. Films die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog vind ik namelijk wel altijd heel interessant. Wat ben ik blij dat ik deze film een kans heb gegeven, want ik vond het een hele goede film. Het onderwerp was interessant en bovendien voor mij ook redelijk onbekend. Ik had voor het zien van deze film echt geen idee hoe het verzet eigenlijk aan het geld kwam om zich te verzetten tegen de Duitsers. Ik vind deze film echt een aanrader.

Tomb Raider

Dit is ook één van mijn favorieten van de afgelopen tijd. Een film die lekker vol zit met actie is altijd fijn om te kijken en Tomb Raider was zeker zo’n film. Verder zit er ook nog een mysterieus kantje aan à la Dan Brown en was het acteerwerk erg goed. Hoewel het verhaal misschien wel heel erg voorspelbaar was, is dit zeker een film die ik het kijken waard vond.
Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien?

Eén gedachte over “Mini Filmrecensies|Met o.a The Shape of Water & Tomb Raider

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.