WWW Woensdag #6 | Met Allesbehalve oké & Schimmenvlucht

Iedere woensdag geef ik antwoord op drie vragen om jullie een inkijkje te geven in welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben en om alvast een idee te geven welke recensies er dus de komende tijd uitkomen. De vragen die ik elke week beantwoord zijn:

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen week gelezen?
  • Welk(e) boek(en) lees ik nu?
  • Welk(e) boek(en) wil ik hierna gaan lezen?

Welke boeken las ik afgelopen week?

Nadat ik afgelopen maand echt enorm veel boeken las, las ik er deze week maar één. Vorige week vertelde ik al dat ik begonnen was in Allesbehalve oké geschreven door Laura Steven en afgelopen maandag las ik het boek uit. Dit boek is een boek dat je momenteel overal voorbij ziet komen en de ene na de andere vijf sterren recensie vliegt je om de oren. Vooral door de onderwerpen die in het boek besproken worden, slut-shaming, feminisme en seksualiteit, staat dit boek enorm in de schijnwerpers. Helaas kon Allesbehalve oké voor mij niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. Ik ergerde me namelijk de hele tijd aan de schrijfstijl, de humor voelde nogal geforceerd, en daarom kon ik niet honderd procent genieten van het lezen van dit boek.

9200000085153423

Welke boeken lees ik nu?

Op dit moment ben ik net begonnen in Schimmenvlucht van Lynn Robin. Dit is het derde deel in de Schimmenwereld-serie en de eerste twee boeken vond ik erg goed. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik van dit derde boek ga vinden.

9200000087339990

Welke boeken ga ik hierna lezen?

Wat ik hierna wil gaan lezen weet ik eerlijk gezegd nog niet zo goed. Er liggen nog een heleboel mooie boeken te wachten om gelezen te worden, maar welke het eerst aan de beurt gaat komen, daar kan ik nog niet echt een beslissing over maken. Zodra ik Schimmenvlucht uit heb, kijk ik wel voor welk boek ik in de stemming ben. Ik heb in ieder geval genoeg te kiezen.

Wat lees jij nu?

Eén gedachte over “WWW Woensdag #6 | Met Allesbehalve oké & Schimmenvlucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.