WWW Woensdag #8 | Met o.a. Het eeuwige leven & Bloed en Beenderen

Iedere woensdag geef ik antwoord op drie vragen om jullie een inkijkje te geven in welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben en om alvast een idee te geven welke recensies er dus de komende tijd uitkomen. De vragen die ik elke week beantwoord zijn:

  • Welk(e) boek(en) heb ik afgelopen week gelezen?
  • Welk(e) boek(en) lees ik nu?
  • Welk(e) boek(en) wil ik hierna gaan lezen?


Welke boeken heb ik afgelopen week gelezen?

Ten eerste las ik het boek Bloed en Beenderen van Tomi Adeyemi uit. Vorige week verteld ik al dat ik aan dit boek begonnen was en dat ik er nog niet echt in kwam. Hoewel ik het verhaal uiteindelijk wel heel goed vond, vond ik de verschillende perspectieven soms wat verwarrend waardoor ik niet optimaal van het boek kon genieten.

Daarnaast las ik Zeven perfecte dagen geschreven door Rosie Walsh uit. Dit boek verschijnt 5 juni bij uitgeverij Boekerij en op die dag zal ook mijn recensie van dit boek online verschijnen. Ik kan in ieder geval al vertellen dat ik het een aanrader vind en dat ik het boek binnen twee dagen uit had.
Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik bezig in Het eeuwige leven van Matt Haig. Ik ben nog niet heel erg ver, maar het boek leest wel heel erg snel en ik ben heel benieuwd naar de rest van het boek.
Welke boeken wil ik hierna gaan lezen?

Wat ik hierna wil gaan lezen weet ik nog niet precies. Ik heb nog genoeg ongelezen boeken op mijn ereader staan, maar ik vind het vaak heel lastig om te kiezen wat ik wil lezen. Ik weet dan ook echt niet wat ik wil lezen nadat ik Het eeuwige leven uit heb.

Welk boek lees jij nu?

2 reacties op “WWW Woensdag #8 | Met o.a. Het eeuwige leven & Bloed en Beenderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.