Friday Five #14 | Boeken die op je wishlist staan

Vandaag staat de Friday Five in het teken van Boeken die op je wishlist staan. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar bij mij staan er wel veel meer dan vijf boeken op mijn verlanglijstje. Daarom moest ik voor vandaag echt wel even keuzes maken, maar uiteindelijk heb ik vijf boeken uitgekozen die ik echt heel erg graag wil lezen.

Wees onzichtbaar – Murat Isik

Het eerste boek dat ik wil noemen is de winnaar van de Libris Literatuurprijs dit jaar: Wees onzichtbaar van Murat Isik. Ik wil dit boek heel graag lezen, want het verhaal klinkt interessant en veel mensen lijken er enthousiast over te zijn. Ik zit alleen te wachten tot het ebook wat goedkoper wordt of dat het boek in Kobo Plus komt, want ik wil eigenlijk niet teveel geld uitgeven aan boeken momenteel.

De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Sáenz

Het boek De onverklaarbare logica van mijn leven wil ik ook enorm graag lezen. Ik vond Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum echt een geweldig boek, vooral door de mooie poëtische schrijfstijl van Benjamin Alire Sáenz. Ik ben dan ook echt heel benieuwd naar dit boek van hem.

De dag van de doden – Nicci French

Het laatste deel in de Frieda Klein-serie van Nicci French, De dag van de doden, staat al op mijn whislist sinds het boek verscheen. Ik ben heel benieuwd naar hoe de serie eindigt, maar ik wacht eigenlijk tot dit boek net als de voorgaande delen in Kobo Plus komt.

Zondagskind – Judith Visser

Het vierde boek dat mij enorm interessant lijkt om te lezen is Zondagskind van Judith Visser. Iedereen lijkt enthousiast over dit boek en ik ben er zelf ook erg benieuwd naar. Dit boek staat zeker heel hoog op mijn verlanglijstje.

Nevermoor 1 – Jessica Townsend

Het laatste boek dat ik hier noem is eigenlijk een boek dat ik vooral wil hebben, omdat de cover zo ontzettend mooi is. Ik heb het hier over Nevermoor van Jessica Townsend. Ik zie dit boek de laatste tijd heel veel voorbij komen op Instagram en hoewel ik niet echt een idee heb van waar het overgaat, staat het toch hoog op mijn whislist.

Dit zijn de vijf boeken die heel hoog op mijn verlanglijstje staan. Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar welk boek er bij jou bovenaan je verlanglijstje staat. En neem vooral ook een kijkje bij alle andere bloggers die meedoen aan de Friday Five om die wishlist nog verder te laten groeien:

 

Eén gedachte over “Friday Five #14 | Boeken die op je wishlist staan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.