20 voor 2020

Zoals ik al vaker schreef heb ik echt een enorme hoeveelheid ongelezen boeken op mijn e-reader staan. Steeds komen daar weer nieuwe boeken bij en die krijgen dan vaak ook voorrang op de oude boeken. Op veel blogs zag ik de laatste tijd 20 voor 2020 voorbijkomen. Oftewel 20 doelen voor het komende jaar. Ik gaf hier mijn eigen draai aan en maakte een lijstje met 20 ongelezen boeken op mijn e-reader om dit jaar eindelijk eens te gaan lezen.

1. Stuk van Jou – Sophie Jackson

2. Rood (De Mars-trilogie #1) – Pierce Brown

3. Echte liefde vind je in de boekhandel – Veronica Henry

4. Ik ken je nog – Alice Fokkelman

5. De dood bedriegt in Napels – Maurizio de Giovanni

6. Mijn hele leven lang – Emma Anna

7. DNA – Yrsa Sigurdardottir

8. Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren

9. Het probleem met voor altijd – Jennifer L. Armentrout

10. Alleen maar jij – Mia Sheridan

11. Doodskleur – David Baldacci

12. De geur van groen – Pamela Sharon

13. Niet te stoppen – Angie Thomas

14. Codenaam Coco – Carmen Reis

15. Het schooltje van Auschwitz – Mario Escobar

16. Hartenbreker – Geir Tanger

17. De boekbinder – Bridget Collins

18. Zomer in het duincafé – Debbie Johnson

19. Kom naar huis – Emma Anna

20. Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Een hele lijst met heel veel verschillende soorten boeken. Maar ze hebben dus één ding gemeen en dat is dat ik wil proberen om ze allemaal te lezen dit jaar. Of dat daadwerkelijk gaat lukken? We zullen zien. Het mooie van zo’n lijstje online hebben staan is dat het makkelijk is om aan het einde van het jaar terug te kijken of het ook daadwerkelijk gelukt is.

Welk boek moet ik echt als eerste gaan lezen?

2 reacties op “20 voor 2020

  1. Ik vind dat ook zo leuk om aan het einde van het jaar terug te blikken op doelen die ik mezelf heb gesteld. Een aantal van de boeken op je lijst hoop ik dit jaar ook te lezen. Onder andere ‘Echte liefde vind je in de boekhandel’ van Veronica Henry. Daar heb ik zoveel positieve reacties over voorbij zien komen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.