Reis Bucketlist #1: Dublin

Als reisgek heb ik altijd plekken op de wereld die ik nog graag wil bezoeken. Omdat ik best veel plaatsen nog op deze lijst heb staan, lijkt het mij leuk om  een serie te maken waarbij ik steeds één van deze plaatsen uitlicht. Vandaag is de beurt aan Dublin!

Dublin hoor je niet vaak als vakantiebestemming. Toch heb ik al van meerdere mensen gehoord dat het echt een mooie stad is. Relatief klein, maar wel veel te doen. Bovendien is er in Dublin echt een prachtige bibliotheek! Ik krijg elke keer als er iemand geen geweest is de mooiste plaatjes te zien en een aantal daarvan wil ik graag met jullie delen.

image

image

image

image

image

Deze bibliotheek. Echt wow daar zou ik echt graag een keer een bezoekje aan brengen!

Zijn jullie wel eens in Dublin geweest? Hebben jullie nog tips?

Eén gedachte over “Reis Bucketlist #1: Dublin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.