Favoriete schrijvers

Ik lees heel veel boeken. Van heel veel verschillende schrijvers. Er zijn veel schrijvers die ik goed vind. Toch zijn er een aantal schrijvers waar ik echt fan van ben. Vandaag deel ik een lijstje met mijn favoriete schrijvers met jullie.

J.K. Rowling

Als één schrijver niet mag ontbreken op dit lijstje dan is dat wel J.K. Rowling. Ik bedoel maar de hele Harry Potter wereld die zij gecreëerd heeft, zit echt zo goed in elkaar. Alleen al het feit dat iedereen die wereld kent, zegt wel genoeg denk ik. Bovendien zijn de Harry Potter boeken er onder andere de reden van dat ik zo erg van lezen hou. Daarnaast vind ik de  thrillers die zij onder het pseudoniem Robert Galbraith heeft geschreven ook echt hele goede boeken.

Brandon Sanderson

Als je vaker op mijn blog komt dan weet je denk ik wel dat ik groot fan ben van de boeken van Brandon Sanderson. Ik heb nog niet heel veel boeken van hem gelezen, maar de boeken die ik heb gelezen zaten echt zo goed in elkaar. Zowel de twee boeken van de mistborn-serie als het boek Staalhart. Ik wil echt snel nog meer boeken gaan lezen van Brandon Sanderson.

Khaled Hosseini

Het eerste boek van Khaled Hosseini dat ik las was De vliegeraar. Dit boek vond ik al erg goed, maar ik werd helemaal fan van deze schrijver na het lezen van Duizend schitterende zonnen. Dit boek had ik een aantal jaar gelezen al gelezen, maar moest ik afgelopen jaar weer opnieuw lezen. Ik werd toen helemaal gegrepen door de schrijfstijl van deze schrijver.

Dan Brown

Een andere schrijver waarvan ik de boeken echt geweldig vind om te lezen is Dan Brown. Vooral de boeken van de Robert Langdon-serie vind ik echt heel leuk om te lezen en zitten ook erg goed in elkaar. De combinatie van thriller en geschiedenis vind ik erg leuk en interessant om te lezen.

Dit is mijn lijstje met mijn favoriete schrijvers. Natuurlijk zijn er nog veel meer schrijvers waarvan ik de boeken erg goed vind, maar dit zijn wel mijn favorieten denk ik.

Eén gedachte over “Favoriete schrijvers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.